reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2021

reklama
Hej dziewczyny mam nadzieję że u was wszystko dobrze. Ja nie robię sobie testów owu. Bo i nie ma sensu jak narzeczonego w domu nie ma. :frown: Jakoś sobie radzę z samotnością. Szczerze mówiąc mój Rysio (starszy syn) ma tyle nauki ostatnio w szkole, że jakoś te dni mi lecą. Pozatym jest też dobra nowina: przeprowadzamy się do większego mieszkanka wraz z końcem maja :-) :) Przed wyjazdem mojego oglądaliśmy mieszkanie i czekaliśmy tylko az właścicielka da nam znać kiedy będziemy mogli się wyprowadzić. No i wczoraj do mnie dzwoniła. Bardzo się cieszę. Może w tym mieszkanku będą lepsze fluidy na staranie się o dziecko. :tak: Także daje znak życia i dalej czekam na swój czas aby znów rozpocząć starania. Postanowiłam że skrócę sobie cykl do 26-28dni poprostu wcześniej odstawie luteinę. Dzięki temu jak mój luby wróci z delegacji ja będę już spowrotem gotowa do działania. :blink:

Jak myślicie kiedy była owu? Nie przegapiłam czasem? 🤦‍♀️🤷‍♀️

Załączniki

• Screenshot_20210427-080923_Premom.jpg
    Screenshot_20210427-080923_Premom.jpg
    247,2 KB · Wyświetleń: 79
reklama
Do góry