coca
Fanka BB :)
A czy po przeleczeniu, powtarzalas sobie posiew? Bo ja mam wykryta wrogosc sluzu i z tego co czytalam wlasnie bakterie moga byc tego powodem.
Tak tak [emoji3526]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A czy po przeleczeniu, powtarzalas sobie posiew? Bo ja mam wykryta wrogosc sluzu i z tego co czytalam wlasnie bakterie moga byc tego powodem.
Jestesmy i witamyWitam, czy jest tu ktoś? Jako, że rozpoczynam starania po dllllugiej przerwie chciałabym dołączyć, ale nie wiem gdzie
Hej powinny oznaczać brak owulacji . Owulacje oznacza kreska równa lub ciemniejsza od testowejPo pozytywnym teście owulacyjnym, kolejne mniej pozytywne powinny coś znaczyć? Dziś w południe napewno był pozytyw, a dwa kolejne testy już bledsze
Piekny wynikCześć dziewczyny! Wynik proga 7dpo - 13,85 ng/ml
Mało chyba ją przed okresem mam dzień/dwa zanim mi się okres zacznie a po okresie też mam np 1 dzień takiego plamienia tylkoPiekny wynik
24 kwietnia miałas peak więc owu 25 kwietnia możesz mieć krótki peak po prostuJak myślicie kiedy była owu? Nie przegapiłam czasem?