A używasz tamponów? Ja, odkąd z nich zrezygnowałam, już bardzo rzadko mam infekcje (do tego oczywiście wietrzenie, zero wkładek i żeli do higieny intymnej).To wcale nie jest glupie pytanie, wiem co masz na mysli i tak wietrze staram sie nie korzystac z wkladek. Dlatego nie wiem co jeszcze mam robic
reklama
Dorciaaaa88
Fanka BB :)
Wczesniej bylam wielka fanka tamponow ale od lutego calkowicie z nich zrezygnowalam. Natomiast ciezko mi sie rozstac z żelamiA używasz tamponów? Ja, odkąd z nich zrezygnowałam, już bardzo rzadko mam infekcje (do tego oczywiście wietrzenie, zero wkładek i żeli do higieny intymnej).
PragnęDziecka21
Aktywna w BB
Po pozytywnym teście owulacyjnym, kolejne mniej pozytywne powinny coś znaczyć? Dziś w południe napewno był pozytyw, a dwa kolejne testy już bledsze
Dużo dziewczyn poleca żele Your Kaya jeśli już musisz jakiegoś używać. Pamiętaj tylko by przemywać jedynie z zewnątrz. A najlepiej myć samą wodąWczesniej bylam wielka fanka tamponow ale od lutego calkowicie z nich zrezygnowalam. Natomiast ciezko mi sie rozstac z żelami
Dorciaaaa88
Nigdy nie slyszalam o tej firmie, dlatego dziekuje za polecenieDużo dziewczyn poleca żele Your Kaya jeśli już musisz jakiegoś używać. Pamiętaj tylko by przemywać jedynie z zewnątrz. A najlepiej myć samą wodą
Dorciaaaa88
Po pozytywny tescie owulacyjnym juz raczej nie powinno sie robic kolejnychPo pozytywnym teście owulacyjnym, kolejne mniej pozytywne powinny coś znaczyć? Dziś w południe napewno był pozytyw, a dwa kolejne testy już bledsze
PragnęDziecka21
Aktywna w BB
To mój pierwszy cykl z testami,No i wariujePo pozytywny tescie owulacyjnym juz raczej nie powinno sie robic kolejnych
Dorciaaaa88
Na spokojnie, jesli test owulacyjny wyszedl pozytywnie oznacza, ze od 12 do 48h dojdzie do owulacji wiec zamiast sie stresowac, dzialajcie PowodzeniaTo mój pierwszy cykl z testami,No i wariuje
PragnęDziecka21
Aktywna w BB
Dziś działamy, dziękujeNa spokojnie, jesli test owulacyjny wyszedl pozytywnie oznacza, ze od 12 do 48h dojdzie do owulacji wiec zamiast sie stresowac, dzialajcie Powodzenia
reklama
K
Kropka.88
Gość
Nie ma za coW takim razie trzeba działać, dziękuje ślicznie za radę
Podziel się: