reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2021

Niby 4 maja ale w środę mam jeszcze wizytę u endo więc może podpytam, babeczka super ogarnia hormony więc może coś mi podpowie [emoji28] [emoji8]

Ups... Faktycznie nie spojrzałam na to z innej perspektywy [emoji2356] udało Ci się to wyregulować lekami?

Zależy co przez to rozumiesz. Biorę luteinę po owulacji, wiec plamien nie ma [emoji6] chodziło mi o to, ze jeden dzień plamien przed @ nie świadczy o niedoborze proga [emoji3526] spokojnie [emoji3526]

reklama
Zależy co przez to rozumiesz. Biorę luteinę po owulacji, wiec plamien nie ma [emoji6] chodziło mi o to, ze jeden dzień plamien przed @ nie świadczy o niedoborze proga [emoji3526] spokojnie [emoji3526]
No właśnie o to mi chodziło, że pozbyłaś się plamień 😊 czasem zdarza się, że 3 dni przed już widzę, że okres nadciąga bo zmienia się śluz na brązowy np. ale to faktycznie nic w porównaniu z 10 dniami 🙈
Edit: a tak z ciekawości jaki miałaś wynik proga przy tych 10 dniach plamień?

No właśnie o to mi chodziło, że pozbyłaś się plamień [emoji4] czasem zdarza się, że 3 dni przed już widzę, że okres nadciąga bo zmienia się śluz na brązowy np. ale to faktycznie nic w porównaniu z 10 dniami [emoji85]
Edit: a tak z ciekawości jaki miałaś wynik proga przy tych 10 dniach plamień?

Koło 12 w 7dpo. Plamienia się u mnie zaczynaja dzień po owu.

Cześć dziewczyny staramy się już 2 miesiąc, w pierwszym miesiącu monitoring owulacji, cykle regularne pcos ale lekarz twierdzi że owulacja jest. Staraliśmy się w owulację niestety się nie udało, 22 kwietnia byłam znowu na monitoringu znów pęcherzyk z lewego jajnika 15mm, już 2 raz pod rząd, zastanawiam czy owulacja już mogła być? Staraliśmy się w piątek niedzielę i wczoraj. Myślicie ze to wystarczy? Zazywam też olej z wiesiołka i femibion 0. Tak hym bardzo chciała żeby się udało ☹️

Cześć dziewczyny miłego dnia dla Was 💛 Jak się czujecie? Który dc? Ja wczoraj zaczęłam drugi monitoring i odrazu klapa, byłam w 8dc i niestety gin nie widziała żadnego pęcherzyka dominującego, straciłam tylko czas i pieniądze, następnym razem będę już wiedzieć żeby pójść później, mniej więcej koło 12dc 🤷🏻‍♀️

Cześć dziewczyny miłego dnia dla Was 💛 Jak się czujecie? Który dc? Ja wczoraj zaczęłam drugi monitoring i odrazu klapa, byłam w 8dc i niestety gin nie widziała żadnego pęcherzyka dominującego, straciłam tylko czas i pieniądze, następnym razem będę już wiedzieć żeby pójść później, mniej więcej koło 12dc 🤷🏻‍♀️
No cześć 😊 kurcze szkoda... Oby na następnej wizycie już coś było widać 😘 trzymam kciuki ✊

Cześć dziewczyny, staramy się od 2 miesięcy i dupa, w 1 cyklu rozniez miałam monitoring, ginekolog powiedziała że może coś nei zaskoczyło, byłam 22 kwietnia na monitoringu pęcherzyk 15mm myślicie ze juz jest po owulacji? Działaliśmy w piątek niedzielę i wczoraj i zastanawiam się czy to wystarczy?

Cześć dziewczyny, staramy się od 2 miesięcy i dupa, w 1 cyklu rozniez miałam monitoring, ginekolog powiedziała że może coś nei zaskoczyło, byłam 22 kwietnia na monitoringu pęcherzyk 15mm myślicie ze juz jest po owulacji? Działaliśmy w piątek niedzielę i wczoraj i zastanawiam się czy to wystarczy?

Nikt Ci nie powie czy to wystarczy, jakby to było takie proste, ze wystarczy się wstrzelić to by tu nas nie było [emoji16] pytanie kiedy owu, może być dopiero dziś, mogła być i 25go.

Hej, 10dc. Monitoring w piątek. Nawet mi się śniło to dziś :) :D ogólnie brzuszek trochę boli już od wczoraj. Może te jajeczka rzeczywiście rosną :D albo sobie wkręcam. Ale boli jak na @ miej więcej, a do @ jeszcze hohoho (a kto wie, może już nie przyjdzie :D).kochana 8dc to za szybko na monitoring. Mi przy długich cyklach kazała przyjść 13dc żeby sprawdzić co tam jest. Ale człowiek jak to się mówi uczy się na błędach. Kiedy teraz się wybierasz? :)

reklama
Hej, 10dc. Monitoring w piątek. Nawet mi się śniło to dziś :) :D ogólnie brzuszek trochę boli już od wczoraj. Może te jajeczka rzeczywiście rosną :D albo sobie wkręcam. Ale boli jak na @ miej więcej, a do @ jeszcze hohoho (a kto wie, może już nie przyjdzie :D).kochana 8dc to za szybko na monitoring. Mi przy długich cyklach kazała przyjść 13dc żeby sprawdzić co tam jest. Ale człowiek jak to się mówi uczy się na błędach. Kiedy teraz się wybierasz? :)
To zależy w sumie. Ja przy cyklach ok 28 dniowych byłam u gina w 9dc i miałam pęcherzyk dominujący 17mm

Do góry