reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2021

Hej, 10dc. Monitoring w piątek. Nawet mi się śniło to dziś :) :D ogólnie brzuszek trochę boli już od wczoraj. Może te jajeczka rzeczywiście rosną :D albo sobie wkręcam. Ale boli jak na @ miej więcej, a do @ jeszcze hohoho (a kto wie, może już nie przyjdzie :D).kochana 8dc to za szybko na monitoring. Mi przy długich cyklach kazała przyjść 13dc żeby sprawdzić co tam jest. Ale człowiek jak to się mówi uczy się na błędach. Kiedy teraz się wybierasz? :)
Moja nadgorliwość wyszła przed szereg, ale dokładnie już teraz wiem że 8dc to za szybko 😁 też idę w piątek, wtedy to będzie 12dc, myślę że idealnie 👍

reklama
Cześć dziewczyny miłego dnia dla Was 💛 Jak się czujecie? Który dc? Ja wczoraj zaczęłam drugi monitoring i odrazu klapa, byłam w 8dc i niestety gin nie widziała żadnego pęcherzyka dominującego, straciłam tylko czas i pieniądze, następnym razem będę już wiedzieć żeby pójść później, mniej więcej koło 12dc 🤷🏻‍♀️
U mnie 10dc pierwszy cykl z clo, monitoring mam mieć 14dc ale ze to wypada 1.05 wiec ide w piątek

Hej, 10dc. Monitoring w piątek. Nawet mi się śniło to dziś :) :D ogólnie brzuszek trochę boli już od wczoraj. Może te jajeczka rzeczywiście rosną :D albo sobie wkręcam. Ale boli jak na @ miej więcej, a do @ jeszcze hohoho (a kto wie, może już nie przyjdzie :D).kochana 8dc to za szybko na monitoring. Mi przy długich cyklach kazała przyjść 13dc żeby sprawdzić co tam jest. Ale człowiek jak to się mówi uczy się na błędach. Kiedy teraz się wybierasz? :)
U mnie również 10dc i monitoring w piątek, objawów żadnych więc może u Ciebie to dobry znak 🙂

Cześć dziewczyny miłego dnia dla Was 💛 Jak się czujecie? Który dc? Ja wczoraj zaczęłam drugi monitoring i odrazu klapa, byłam w 8dc i niestety gin nie widziała żadnego pęcherzyka dominującego, straciłam tylko czas i pieniądze, następnym razem będę już wiedzieć żeby pójść później, mniej więcej koło 12dc 🤷🏻‍♀️
hejo u mnie 16dc teraz odliczamy do terminu @ 😃 choć mam nadzieje ze nie przyjdzie ...

Dziewczyny ale numer! Mój kochany wraca jutro z delegacji wyrwał się jeszcze nie wiem czy tylko na jeden dzień czy na kilka ale bardzo się cieszę bo to oznacza że cykl nie stracony! :-) :) Dziś mam 12dc test owulacyjny według apki premom klasyfikuje się na 0,70 (high) kreseczka już prawie tak samo mocno różowa :tak:. Zobaczymy jak będzie jutro no i będziemy próbować. Jejku nawet nie wiecie jak się cieszę! Wracam na pokład! :-) :)

reklama
Do góry