reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2021

My zaczęliśmy dobry tydzień temu. Wydaje mi się, że w niedzielę miałam owulację, ale pewności nie mam. Cykle rozreguwane, mój organizm robi co chce więc ciężko to przewidzieć.
ja 15 kwietnia wyjęłam wkladke mirena. Okresu nie dostałam, ale lekarz dał zielone światło na próby. Marze, żeby jak najszybciej się udalo. Mam już córkę, 3.5 roku.

reklama
Cykl też mam rozregulowany, pcos nie pomaga 😅 pierwsza ciąża to typowe - a szalejemy bedzie, co będzie. I się udało. Teraz jestem pełna obaw :(

Mnie nie było tu ze 4 lata. Nie logowalam się nawet. Dziś to zrobiłam i przeczytałam kilka postów sprzed tych lat. W 2016 roku byłam tu i na teście zobaczyłam 2 kreski. Niestety ciąża biochemiczny i pewnie gdybym nie robiła tak szybko testów nawet bym o niej nie wiedziała. Później zaczęły się problemy zdrowotne, częste czyszczenia macicy, bo bez powodu krwawilam i tak kilka lat zleciało. Długo dojrzewalam do decyzji czy znowu chce rozpocząć starania. Przekonał mnie chyba zegar biologiczny 😃

Mnie nie było tu ze 4 lata. Nie logowalam się nawet. Dziś to zrobiłam i przeczytałam kilka postów sprzed tych lat. W 2016 roku byłam tu i na teście zobaczyłam 2 kreski. Niestety ciąża biochemiczny i pewnie gdybym nie robiła tak szybko testów nawet bym o niej nie wiedziała. Później zaczęły się problemy zdrowotne, częste czyszczenia macicy, bo bez powodu krwawilam i tak kilka lat zleciało. Długo dojrzewalam do decyzji czy znowu chce rozpocząć starania. Przekonał mnie chyba zegar biologiczny 😃
Trudna historia :( witaj i trzymamy kciuki!

reklama
Daj znać koniecznie. Ja pod koniec ubiegłego roku miałam infekcje i to wykryta przypadkiem, bo posiew miał być zwieńczeniem podstawowych badań. Infekcja zupełnie bezobjawowa, bez szczypania, swędzenia, uplawow. No nic, zupełnie nic. Jestem ciekawa co powie lekarz [emoji3526]
A czy po przeleczeniu, powtarzalas sobie posiew? Bo ja mam wykryta wrogosc sluzu i z tego co czytalam wlasnie bakterie moga byc tego powodem.

Do góry