Sama sobie robisz zastrzyki? Hardcore, ja bym prędzej trupem padła niż sama sobie wbiła igłę
Też tak kiedyś myślałam. Kwestia przyzwyczajenia. Teraz wbije sobie wszystko.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Sama sobie robisz zastrzyki? Hardcore, ja bym prędzej trupem padła niż sama sobie wbiła igłę
Ja 7dpo miałam wynik 15,2 i mój lekarz powiedział, że za mało. Chociaż górna granica była 15,9 więc mój wynik był spoko, co lekarz to inna opinia. Skonsultuj najlepiej ze swoim [emoji4]A masz może wiedzę czy ten moj poziom jest wystarczający żeby utrzymać wczesna ciąże czy nie bardzo?
Och chciałabym mieć taką wiedzę ale ciężko to przewidzieć, nie znalazłam badań naukowych na ten temat sama pewnie jeszcze raz będę szperać jak dostanę wynik proga z dzisiajA masz może wiedzę czy ten moj poziom jest wystarczający żeby utrzymać wczesna ciąże czy nie bardzo?
ja też dopiero co zaczelam starania z mężem. PowodzeniaWitam, czy jest tu ktoś? Jako, że rozpoczynam starania po dllllugiej przerwie chciałabym dołączyć, ale nie wiem gdzie
No cześć chyba znalazłaś właściwe miejsceWitam, czy jest tu ktoś? Jako, że rozpoczynam starania po dllllugiej przerwie chciałabym dołączyć, ale nie wiem gdzie
Przygotuj się jeszcze na dzisiejszą noc bo dopiero dziś będzie super księżycDobry wieczór widzę, że przez chwilę zrobił się w wątku ferment ale już po wszystkim, to dobrze
Wyobraźcie sobie, ze chciałam umówić się dziś na monitoring, lekarka powiedziała mi, że badanie odbywa się trzykrotnie co drugi dzień, najlepiej w poniedziałek, środę i piątek, w poniedziałek i środę mogę umówić się do niej ale na piątek muszę już iść gdzieś indziej bo ona przyjmuje tylko dwa razy w tyg nie rozumiem w takim razie po co w ogóle świadczy takie usługi... za to mój partner był u endo, dostał jakieś suple ponoć wspomagające jakość nasienia i wskazanie do usg jąder i prostaty cieszę się, bo skoro lekarz kazał to może zrobi te badania, moje gadanie średnio do niego trafia
@podroz.w.nieznane ja tez nie mogłam w ogóle spać w nocy a dzisiaj chodzę półprzytomna zasnęłam po 1 a wstaję o 5 do pracy pełnia wszystko wyjaśnia, chociaż tak czułam, ze to ten francowaty księżyc...
My zaczęliśmy dobry tydzień temu. Wydaje mi się, że w niedzielę miałam owulację, ale pewności nie mam. Cykle rozreguwane, mój organizm robi co chce więc ciężko to przewidzieć.ja też dopiero co zaczelam starania z mężem. Powodzenia
Masakra a przede mną taki ciężki tydzieńPrzygotuj się jeszcze na dzisiejszą noc bo dopiero dziś będzie super księżyc