reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2021

reklama
Dobry wieczór :) widzę, że przez chwilę zrobił się w wątku ferment ale już po wszystkim, to dobrze 😁

Wyobraźcie sobie, ze chciałam umówić się dziś na monitoring, lekarka powiedziała mi, że badanie odbywa się trzykrotnie co drugi dzień, najlepiej w poniedziałek, środę i piątek, w poniedziałek i środę mogę umówić się do niej ale na piątek muszę już iść gdzieś indziej bo ona przyjmuje tylko dwa razy w tyg 😳🤣🤣 nie rozumiem w takim razie po co w ogóle świadczy takie usługi... za to mój partner był u endo, dostał jakieś suple ponoć wspomagające jakość nasienia i wskazanie do usg jąder i prostaty :) cieszę się, bo skoro lekarz kazał to może zrobi te badania, moje gadanie średnio do niego trafia 🙈🙄

@podroz.w.nieznane ja tez nie mogłam w ogóle spać w nocy a dzisiaj chodzę półprzytomna 😵 zasnęłam po 1 a wstaję o 5 do pracy :( pełnia wszystko wyjaśnia, chociaż tak czułam, ze to ten francowaty księżyc...
Przygotuj się jeszcze na dzisiejszą noc bo dopiero dziś będzie super księżyc 🤣

reklama
Do góry