reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2021

@Kropka.88 @Gryfin dziewczyny, ja również cierpię na zaburzenia lękowe - właśnie wpadłam na pomysł, aby założyć wątek dla nas o staraniach z różnymi zaburzeniami, lekami, terapia :) macie ochotę pogadać?
U mnie to wygladalo tak, ze lekarz poz po wywiadzie skierował mnie do lekarza prychiatry. Mialam problemy z me stanami lekowymi, czylam ciągły niepokój, strach ze zaraz wydarzy sie cos złego, bezsenność bole glowy . Dostalam odpowiednie leki i poki co wszystko jest w porzadku ;) od ponad roku nie biore loków i czuje sie na prawde dobrze!❤️

reklama
No i dziewczynki!
Byłam u tego proktologa - ZŁOTY CZŁOWIEK 😍 nic nie musiał „wkładać” 🤪 widział odrazu co się tam dzieje a wiec mam szczelinę odbytu, która krwawi co jakiś czas przez moje nie picie wody itp 🤯🤷‍♀️ ale to nic groźnego i mam zalecenia, których się mam trzymać 💜😊
No widzisz! Ale super! To pij dużo wody ❤️
A co do tematu forum 🤪 to dziś 12dpo i zrobiłam sobie pinka, nie zauważyłam ze to 20ml 😕 i wyszła druga ale testowa na 99% wiec czekam co się wydarzy 🙂
A co do tej drugiej kreski to chyba nie zrozumiałam 🙈 że masz dwie kreski ale nie wierzysz? 🤣

Wyjęłam z kosza bo wcześniej nic się nie udało uchwycić teraz zszarzała 🤷‍♀️ i widać ze pewnie testowa

Załączniki

• IMG_6837.jpg
    IMG_6837.jpg
    74,7 KB · Wyświetleń: 141
mnie to już nie ruszy [emoji1787] tak nie lubię takiego doszukiwania u siebie ze nie wierze żadnym cieniom [emoji2959] chce normalne zobaczyć to wtedy uwierzę a to uważam za brak [emoji2368]
Moja beta 50 na teście wyjętym po godzinie ze śmietnika (30 dc) wyglądała tak (po tescie poleciałam do labo). ATTACH=full1264302[/ATTACH]

Załączniki

• Screenshot_20210426-095739_Gallery.jpeg
    Screenshot_20210426-095739_Gallery.jpeg
    24,4 KB · Wyświetleń: 174
  • 20210426_141046.jpeg
    20210426_141046.jpeg
    62,1 KB · Wyświetleń: 179
Ostatnia edycja:
reklama
Moja beta 50 na teście wyjętym po godzinie ze śmietnika (30 dc) wyglądała tak (po tescie poleciałam do labo). A teraz (ponad 18 miesięcy po pierwszym zdjęciu) je właśnie banana i wygląda jak na drugim foto[emoji23]
Czemu nie pójdziesz na krew? Ja jutro idę, a to będzie 9 dni po owu[emoji85] Wolę wiedzieć i się nie nakręcać na darmo.Zobacz załącznik 1264302Zobacz załącznik 1264303
byłam w piątek i <2,3 😞

Do góry