słucham? Skad Ty możesz wiedzieć jak ja podchodzę? Znasz mnie? Czy tylko podczytujesz forum? Chyba nie czytasz dokładnie bo betę robiłam PRZY OKAZJI wszystkich badań a Ty nie idziesz przypadkiem 9dpo? To był moj 9dpo właśnie... smutne emotikony Ci naprawdę dużo o mnie mówią i cienia nie szukałam tylko go widziałam i wyrzuciłam test a ze dziewczyny poprosiły to je wstawiłam... wiesz co? Staramy się wszystkie aby podchodzić na luźno, jednej wychodzi, drugiej ciężej czekając na pierwsze maleństwo i mając instynkt macierzyński, to ze napisałam na luźno to tak czuje NA LUŹNO bo nie każe nikomu potwierdzać czy tez to widzi... nie rozumiem tego ataku.Jakbyś podchodziła na chłodno to robiłabyś testu tydzień przed @, nie szła na betę w ten dzień, nie stawiała smutnych emotikonów i nie szukała cienia kreski [emoji854] "Latanie po laboratoriach" to dość pejoratywnie wyrażenie, a niepotrzebnie [emoji6] Nie sądzę żeby na wątku "staraczki" były super wyluzowane w temacie zachodzenia w ciążę dziewczyny, raczej każdej zależy i myśli o tym każdego dnia co nie jest zbyt "chłodne"[emoji1]
Pozdrawiam ciepło