reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2021

też biorę taką ewentualność pod uwagę chociaż jak się czyta te zachęcające artykuły w necie, że testy wiarygodne mogą już być 7 dni po zapłodnieniu a test leży w szafce to się robi, nie myśli się

Pod warunkiem ze do zagnieżdżenia dojdzie turbo hiper szybko [emoji6] o tym już te artykuły nie piszą, bo przecież im chodzi o to, żeby kobiety kupowały testy i testowały.

reklama
Dziś kolejny test. Ten wynik do 5 minut..brzuch pobolewa 🙄
7217F791-9529-40A1-A271-4080AD9C99E7.jpeg

Dziś kolejny test. Ten wynik do 5 minut..brzuch pobolewa 🙄Zobacz załącznik 1264270
Ciężko powiedzieć. Miałam podobny wynik 13 dnia cyklu i myślałam ze to już, a potem miałam dużo silniejsza kreskę 18 dnia cyklu. I tego dnia miałam silny ból brzucha. Może wkleję Ci moje testy, moze będzie to dla Ciebie jakiś punkt odniesienia. Słuchałbym ciała przede wszystkim na Twoim miejscu. Mnie brzuch bolał mocno 18 dnia i myśle ze wtedy była owu, chociaż 13tego niby był już test pozytywny

Załączniki

• 5A10E63B-8307-491F-A0CE-93384F86F17E.jpeg
    5A10E63B-8307-491F-A0CE-93384F86F17E.jpeg
    116,6 KB · Wyświetleń: 67
Zaluje ze nie robiłam testów od 13 d c 😔 miałabym porównanie
Nie przejmuj się, już czasu nie cofniesz, rób dalej testy, może akurat jeszcze będzie peak, ale trzeba pamiętać ze to tylko testy- nie dają gwarancji owulacji, niektórym wychodzą, innym nie wyłapują peaku nawet... ja tez w tym miesiącu sobie brałam je mocno do serca a teraz myśle, ze one nie są za dużym wyznacznikiem przeciez

U mnie test byl jeszcze bielutki 10dpo, dopiero 11dpo bylo widac.
Narobiłam sobie cichej nadziei, ponieważ od momentu zajścia w pierwszą ciążę kilka lat temu to od porodu itd nie mam w ogóle dolegliwości bólowych piersi. A wczoraj zaczęłam czuć tak jak kiedyś za nastolatki przed okresem taki efekt ciężkich piersi. Ale może faktycznie jeszcze za wcześnie i się doszukuje głupich objawów

No i dziewczynki!
Byłam u tego proktologa - ZŁOTY CZŁOWIEK 😍 nic nie musiał „wkładać” 🤪 widział odrazu co się tam dzieje a wiec mam szczelinę odbytu, która krwawi co jakiś czas przez moje nie picie wody itp 🤯🤷‍♀️ ale to nic groźnego i mam zalecenia, których się mam trzymać 💜😊

Mam Xanax jeśli zdarzy mi się ciężki atak i tylko to. Leczę się terapią 😉 Z depresją i nerwicą lękową jest jak z alkoholizmem, już do końca życia człowiek będzie chory, ale to nie znaczy, że te choroby przekreślają moją szanse na bycie rodzicem. Zaryzykuje nawet stwierdzenie, że dzieki temu co przeszłam i co przepracowałam na terapii, wiem czego nie robić, aby moje dziecko nie doświadczyło traum i nie musiało tak jak ja leczyć się z błędów rodziców 😉
Super❤️❤️ Zycze Ci w takim razie wszystkiego dobrego i upragnionych 2 kresek ❤️ Mocno trzymam za Was kciuki 😘✊🏼✊🏼

reklama
A co do tematu forum 🤪 to dziś 12dpo i zrobiłam sobie pinka, nie zauważyłam ze to 20ml 😕 i wyszła druga ale testowa na 99% wiec czekam co się wydarzy 🙂

Do góry