reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2021

Po 10 minutach już nie odczytywać wyniku, najbardziej wiarygodny jest odczytany do 5 minut

No to nie ma co na niego zerkać po czasie [emoji6]

Z tego co czytałam to dobrze Ci dziewczyny napisały, zrób jutro kolejny i zobaczysz czy ciemnieje czy nie. Możliwe, ze jesteś już po owu, tak samo jak możliwe, ze jeszcze przed [emoji6]

reklama
Ja niestety od rana w pracy więc już ryczałam w łazience, hormony mi latają i też po prostu jest mi przykro że zaraz zaczniemy 10 cykl starań...
Bardzo mi przykro i mocno przytulam 🥰
„Dla pocieszenia” moze powiem ze my z mezem juz 22 cykl i dalej nic 😔
Aktualnie jestem po HSG , wynik dobry. Biore leki na obniżenie prolaktyny , w tym cyklu owulacja przesunęła mi sie o kilka dni, zoabczymy co z tego bedzie. Jesli sie nie Uda do od następnego cyklu monitorowanie i zastrzyki na owulacje 😔
Trzyma kciuki za Was! Glowa do gory! ❤️❤️

Hej, w środę dodawałam test z moja blada kreska, dzisiaj już ciemniejsza, ale czy w 29 dc nie powinna być ciemniejsza? Beta z wczoraj 43, jutro idę sprawdzić przyrost, ale już mam gdzieś z tylu głowy ze beta za niska..

Powtórz będę i odstaw już te testy. Natężenie kreski jest zależne od wielu czynników.

Być może to stres, ja mam podwyższoną prolaktynę przez depresję i nerwicę lękową. Lekarza na pewno Ci wszystko wyjaśni i zmieni leki do obecnych wyników, nie martw się na zapas! I daj znać po wizycie 😉
Czy bierzesz jakies leki na depresje/ nerwice? Jestem ciekawa bo tez mialam nerwice jakis czas temu. Bralam leki wyleczyłam sie . Czy to wyklucza u Ciebie starania? Pozdrawiam i przytulam 😍

Witam ,jestem osobą nowo zarejestrowaną,ale forum przeglądam od jakiegoś czasu.Juz kilka lat temu pogodzilam się z tym ,ze mamą nie będę,ale ostatnie dwa cykle cos znowu mnie ruszyło i postanowilam jeszcze raz spróbować ,w tym miesiącu miałam plamienie-brudzenie 3 dni przed okresem ,a okres sie nie pojawił (zawsze pojawia mi sie jak w zegarku ,cykle 25 dni )pierwszy test zrobilam w dniu spodziewanej miesiączki -cień jakis widziałam,ale założyłam,ze to fabryczny lekko się zabarwil,a drugi dziś-dzień po i coś kreskowego różowego widać,ale czy po terminie @ nie powinno być juz znacznie ciemniejsze ? Jest sens testowac jutro znowu czy nie nakrecac się ? Bety co najmniej do czwartku zrobić nie bede mogla Zobacz załącznik 1263968
hej , powtórzyłaś test??

reklama
Zle to moze ujęłam :) „zaleczyłam” w tym sensie ze wygasł, troche sie uspokoiła. Czuje sie duzo lepiej .

Ok, rozumiem [emoji3526] Na takie grubsze sprawy przede wszystkim terapia, pomaga nauczyć się panować nad atakami i ogólnie normalnie funkcjonować. U niektórych leki tylko zagłuszą objawy, które przy odstawieniu wracają.

Do góry