reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2021

Hej w niedziele! Jak się macie, jak się czujecie?
U mnie 24 dc, 7 dpo i od dwóch dni jestem rozbita i ciagle temp koło 37.2. Natomiast w brzuchu nic nie ćmi, nic się nie dzieje, więc pewnie moje samopoczucie niezwiązane... 😫 Słońce swieci, a ja nie mam siły wstać

reklama
Witam ,jestem osobą nowo zarejestrowaną,ale forum przeglądam od jakiegoś czasu.Juz kilka lat temu pogodzilam się z tym ,ze mamą nie będę,ale ostatnie dwa cykle cos znowu mnie ruszyło i postanowilam jeszcze raz spróbować ,w tym miesiącu miałam plamienie-brudzenie 3 dni przed okresem ,a okres sie nie pojawił (zawsze pojawia mi sie jak w zegarku ,cykle 25 dni )pierwszy test zrobilam w dniu spodziewanej miesiączki -cień jakis widziałam,ale założyłam,ze to fabryczny lekko się zabarwil,a drugi dziś-dzień po i coś kreskowego różowego widać,ale czy po terminie @ nie powinno być juz znacznie ciemniejsze ? Jest sens testowac jutro znowu czy nie nakrecac się ? Bety co najmniej do czwartku zrobić nie bede mogla Zobacz załącznik 1263968
widoczna gołym okiem 🙃 Ja bym po cichu gratulowała 🤗powtórz rano, jestem pewna że będzie ciemniejsza 🙃
Nie ma reguły jak ciemna ma być, co dokładnie nie wiadomo kiedy doszło do zagniezdzenia

Witam ,jestem osobą nowo zarejestrowaną,ale forum przeglądam od jakiegoś czasu.Juz kilka lat temu pogodzilam się z tym ,ze mamą nie będę,ale ostatnie dwa cykle cos znowu mnie ruszyło i postanowilam jeszcze raz spróbować ,w tym miesiącu miałam plamienie-brudzenie 3 dni przed okresem ,a okres sie nie pojawił (zawsze pojawia mi sie jak w zegarku ,cykle 25 dni )pierwszy test zrobilam w dniu spodziewanej miesiączki -cień jakis widziałam,ale założyłam,ze to fabryczny lekko się zabarwil,a drugi dziś-dzień po i coś kreskowego różowego widać,ale czy po terminie @ nie powinno być juz znacznie ciemniejsze ? Jest sens testowac jutro znowu czy nie nakrecac się ? Bety co najmniej do czwartku zrobić nie bede mogla Zobacz załącznik 1263968
Pozytywny :-)

Dzięki dziewczyny za odpowiedź,bede testować dalej :) wydaje mi sie to tak nierealne ,ze zamiast radości i nadziei czuję potworne zdenerwowanie

Dziewczyny, kłucie lewego jajnika kilka dni po owulacji(?) z czego lekarz mówił ze owulacja może być z prawego bo są ładne pecherzyki..chyba ze dziś mam owulacje dopiero 😳

W dniu stosunku jak i przeddzień tez odczuwałam boleści podbrzusza..czyli to był czwartek, myślałam ze to wtedy było. Lewy jajnik policystyczny i na nim pecherzyki były malutkie :/ Czy plemniki z czwartku mogłyby zapłodnić gdyby owulacja byka dziś?

reklama
Do góry