reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2021

reklama
Może to jest właśnie sposób,żeby zająć się czymś całkowicie skupić się na danym temacie i odpuścić trochę psychicznie...👍
Ja też zaszłam w ciążę, co prawda biochemiczną ale jednak, właśnie wtedy kiedy jakieś 3/4 miesiące się odchudzałam, ćwiczyłam..akurat wtedy o ciąży w ogóle nie myślałam, ale może to właśnie aktywność i zdrowe odżywianie 🤷🏼‍♀️ Chyba trzeba do tego wrócić tak na 100%

Ja się staram 3 miesiąc i mam wrażenie a właściwie jestem tego pewna że blokuję mnie moja głowa i póki się z tym nie uporam to z ciąży nici czyli jeszcze dluuuga droga przede mną....

Ja się staram 3 miesiąc i mam wrażenie a właściwie jestem tego pewna że blokuję mnie moja głowa i póki się z tym nie uporam to z ciąży nici czyli jeszcze dluuuga droga przede mną....
To musi samo przyjść. Na siłę nie pozbędziemy się myśli o ciąży. Ja mam tak, że 3 dni mam totalny luz, i sobie mówię, że mam to w du**ie, a czwartego dnia myślę o ciąży od rano do wieczora i nawet w nocy się budzę z tą myślą [emoji2368]

Jestem osobą wierzaca i to mi bardzo pomaga, bo jak czuje, że zaczynam fiksowac, biorę 3 głębokie wdechy i mówię sobie "niech będzie tak jak chce Jezus" może to dla Was glupie, ale wierzę że wszystko mamy u góry zapisane. Jeśli Pan Bóg nie da mi kolejnego dziecka to trudno, wierzę że jego plan na moje życie jest najlepszy [emoji846]

Dzięki za odpowiedzi! Zrobiłam test i chyba widać jakiś cień cienia, ale na zdjęciu już ciężej coś dopatrzyć.

Załączniki

• A4AA023A-FAFD-4E0A-BBCE-264D891A575F.jpeg
    A4AA023A-FAFD-4E0A-BBCE-264D891A575F.jpeg
    1,9 MB · Wyświetleń: 128
reklama
Dziewczyny wracam z testami z Allegro, trzy dni pod rząd. Co tu się wydarzyło? Nadal testować czy przegapiłam? 😅

Załączniki

• 564249E7-A41D-44D4-9B11-188B3BA8D461.jpeg
    564249E7-A41D-44D4-9B11-188B3BA8D461.jpeg
    1,6 MB · Wyświetleń: 86
Do góry