reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2021

reklama
Ja w poprzednim cyklu postawiłam na takie yolo, że nawet zapomniałam o testach owu. Ale się nie udało 😎. W tym cyklu wczoraj mi ginekolog powiedziała, że owu już blisko. Z ciekawości zrobiłam dzisiaj test owu i jest pozytywny (11 dzień cyklu). Normalnie jak robiłam testy owu to były pozytywne tak 14-15 dnia cyklu :p. Wiosna, cykl się skraca. Będą częstsze szanse na ciążę 🤣.

Dziewczyny wracam z testami z Allegro, trzy dni pod rząd. Co tu się wydarzyło? Nadal testować czy przegapiłam? 😅
Ja miałam tak jak Ty ze dzień przed pokazał ciemniejsza i w dzień owulacji
A lekarz na wizycie powiedział że owulacja dziś lub jutro
Za to ciążowy z allegro pokazał mi cień cienia, teraz kupię inne

Ja w poprzednim cyklu postawiłam na takie yolo, że nawet zapomniałam o testach owu. Ale się nie udało 😎. W tym cyklu wczoraj mi ginekolog powiedziała, że owu już blisko. Z ciekawości zrobiłam dzisiaj test owu i jest pozytywny (11 dzień cyklu). Normalnie jak robiłam testy owu to były pozytywne tak 14-15 dnia cyklu :p. Wiosna, cykl się skraca. Będą częstsze szanse na ciążę 🤣.
Ja to samo zrobiłam w tym cyklu, nawet w kalendarz nie patrzyłam. Ale niestety też nic to nie dało raczej :D
Ale u mnie to też inna sytuacja, bo ja owulacje mam, ale u nas czynnik męski. Więc nawet jak trafialiśmy idealnie w owulacje, to i tak się nie udawało... wiec dla mnie robienie tych testów to tak srednio ma sens.

Ja to samo zrobiłam w tym cyklu, nawet w kalendarz nie patrzyłam. Ale niestety też nic to nie dało raczej :D
Ale u mnie to też inna sytuacja, bo ja owulacje mam, ale u nas czynnik męski. Więc nawet jak trafialiśmy idealnie w owulacje, to i tak się nie udawało... wiec dla mnie robienie tych testów to tak srednio ma sens.
Mój mąż się jeszcze nie badał więc czynnik męski jest niewiadomą :p. Ale zaczyna przebąkiwać o tym więc pewnie niedługo zbierze cztery litery. Generalnie ja nie mam żadnych problemów, mam regularne cykle itd. Testy owu zaczęłam robić, żeby zobaczyć czy się pokrywają z moimi obserwacjami.

reklama
Do góry