reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2021

Ja to samo zrobiłam w tym cyklu, nawet w kalendarz nie patrzyłam. Ale niestety też nic to nie dało raczej :D
Ale u mnie to też inna sytuacja, bo ja owulacje mam, ale u nas czynnik męski. Więc nawet jak trafialiśmy idealnie w owulacje, to i tak się nie udawało... wiec dla mnie robienie tych testów to tak srednio ma sens.
u mnie też może chociaż nie musi być czynnik męski, bo mąż dużo starszy ode mnie A wiadomo z wiekiem nasienie słabsze

reklama
u mnie też może chociaż nie musi być czynnik męski, bo mąż dużo starszy ode mnie A wiadomo z wiekiem nasienie słabsze

Mój mąż się jeszcze nie badał więc czynnik męski jest niewiadomą :p. Ale zaczyna przebąkiwać o tym więc pewnie niedługo zbierze cztery litery. Generalnie ja nie mam żadnych problemów, mam regularne cykle itd. Testy owu zaczęłam robić, żeby zobaczyć czy się pokrywają z moimi obserwacjami.
Zawsze warto zbadać, najwyżej się człowiek przekona, że jest zdrowy :D
U nas te parametry są mega słabe, tak, ze czasem myślę, na co ja w ogóle liczę co miesiąc...

Zawsze warto zbadać, najwyżej się człowiek przekona, że jest zdrowy :D
U nas te parametry są mega słabe, tak, ze czasem myślę, na co ja w ogóle liczę co miesiąc...
u mnie też nie ma żadnych problemów wszystko jak w zegarku
Narazie nie panikuje bo z synem udało się w 5 cyklu, teraz dopiero 2 więc poczekam cierpliwie

u mnie też nie ma żadnych problemów wszystko jak w zegarku
Narazie nie panikuje bo z synem udało się w 5 cyklu, teraz dopiero 2 więc poczekam cierpliwie
No ja nie mam jeszcze dzieci, a za 2 tygodnie 30, więc nie jestem z tych najmłodszych :p i trochę się denerwuję... Wiem, ze są historie, ze ktoś zaszedł np po 5 latach i powinny być motywujace i radosne, ale jak myślę, ze miałabym tyle czekac.. to już bym chyba przestała się starac.

No ja nie mam jeszcze dzieci, a za 2 tygodnie 30, więc nie jestem z tych najmłodszych :p i trochę się denerwuję... Wiem, ze są historie, ze ktoś zaszedł np po 5 latach i powinny być motywujace i radosne, ale jak myślę, ze miałabym tyle czekac.. to już bym chyba przestała się starac.
no Ja ma trójkę i 32 lata
Ale jak chciałam zaraz po Alanku 3 lata temu to nie
A teraz mu się zachciało, ale Ja też chce więc działamy

Co do testów owu z allegro, z tego co widziałam co dziewczyny wrzucały to taka mniejsza wiarygodność... Ja używam z domowego laboratorium i zawsze udało mi się wyłapać peak (mam raczej regularne cykle, po zabiegu się wydłużyły, ale wróciły już do normy 29dni).Inne używałam tylko na samym początku. I w załączeniu wrzucam porównanie tych dwóch różnych testów w cyklu w którym się udało, pierwszy z testami. Te pierwsze dzień przed wcale nie ciemniały, a później nagle peak :) P. S testy były robione w tym samym oświetleniu, jakoś te z DL lepiej łapało oświetlenie.

Załączniki

• Screenshot_20210421_160305_premom.eh.com.ehpremomapp.jpg
    Screenshot_20210421_160305_premom.eh.com.ehpremomapp.jpg
    235,7 KB · Wyświetleń: 77
reklama
Do góry