reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2021

Na sam wywiad to ja też idę, ale muszę jeszcze z nim pogadać czy chce zostać sam na czas badania, a może w sumie lekarz sam mnie wyprosi [emoji848][emoji28] mąż mężem ale to jego ciało i niech zdecyduje czy chce mieć publiczność

@lady_in_blue za to ja bym nie wolała [emoji23]
Mój nie miał nic do gadania, ja musiałam słyszeć wszystko co lekarz podczas usg mówił[emoji38]

reklama
Mój nie miał nic do gadania, ja musiałam słyszeć wszystko co lekarz podczas usg mówił[emoji38]
Wybaczcie, ze się Wam wetnę w dyskusję, ale u jakiego lekarza robicie te „męskie” badania? Usg u zwykłego ultrasonografisty i z badaniami dalej czy, ze to tak ujmę, all in one?

Wybaczcie, ze się Wam wetnę w dyskusję, ale u jakiego lekarza robicie te „męskie” badania? Usg u zwykłego ultrasonografisty i z badaniami dalej czy, ze to tak ujmę, all in one?
All in one, androlog z możliwością USG na miejscu w klinice leczenia niepłodności 😉 W tej samej klinice robiliśmy rozszerzone badanie nasienia

Dziewczyny staramy się 2 cykl. Używamy testow owulacjnych. Teraz jest 6 dpo. Przeczuwam, że w tym cyklu też nic 😢 od momentu pozytywnego przytulanko po 24h. Niby wtedy powinna być owulka. Miała któraś tak, że jednak było to za poźno? W następnym cyklu myślę,że chyba trzeba będzie się wybrać na monitoring i zacząć starania od pozytywa :)

Witam wszystkich 😁 mam 32 lata
3 dzieci , 2 córki i syna
Postanowiliśmy z mężem postarać się o jeszcze jednego bobasa 😁 obecnie 2 cykl starań, 15 dc cyklu , cykle 26-27 dniowe
Owulacja wczoraj/dzisiaj , ale raczej wczoraj biorąc pod uwagę kilku godzinne kłócie jajnika i oczywiście Przytulanko 💕 chce dołączyć, bo chyba sama zwarjuje przez te dwa tygodnie czekania na testowanie 🙈

Nie oszukuj, tylko trochę "naciągnij" :) ja tak zrobiłam, bo czułam, że coś nie gra. W związku z tym, moj ukochany dostal skierowanie na badania, no i wyszło, ze nie gra...

My podstawowe badania mamy porobione. Pewnie ze mną jest jakiś problem i ma związek z tymi plamieniami i nie jest to kwestia hormonalna [emoji22]

Cześć dziewczyny:) mam 31 lat, na koncie jedna córeczka,prawie 4 lata, po długich namowach męża w końcu zdecydowaliśmy o rodzeństwie dla naszej księżniczki ❤️ właśnie mam 8dc, 1 miesiąc starań, byłam u ginekologa wszystko w porządku, dzisiaj wizyta u dentysty żeby zęby też sprawdzić i wszystko git więc zaczynamy starania:) trzymam kciuki za wszystkie staraczki ✊✊ powodzenia❤️ a wszystkim z II kreseczkami bardzo gratuluję

Dziewczyny pozytywny ? Coś dziwne te testy owulacyjne z Allegro ;D
30991650-07DB-468F-93BD-297E6E1C4B3F.jpeg

reklama
Do góry