Gryfin
Fanka BB :)
Nieprawda, są wirusy onkogenne np. wirus HPV = rak szyjki macicyNowotwór to nie wirus
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nieprawda, są wirusy onkogenne np. wirus HPV = rak szyjki macicyNowotwór to nie wirus
Daj znać co lekarz też powie, jego zdanie najważniejszeDziękuję za odpowiedź
Jasne ale dopiero po miesiączce się wybiorę do Niego. Martwią mnie za to moje dzisiejsze wyniki. Widziałyście kilka wpisów wcześniej?Daj znać co lekarz też powie, jego zdanie najważniejsze
No niektóre są ale jednak większość i te najczęściej występujące nie są pochodzenia wirusowego. A koleżanka nie napisała konkretnie.Nieprawda, są wirusy onkogenne np. wirus HPV = rak szyjki macicy
Musiałam przeoczyć, dzisiaj dużo piszemy na forum, wrzuć może jeszcze razJasne ale dopiero po miesiączce się wybiorę do Niego. Martwią mnie za to moje dzisiejsze wyniki. Widziałyście kilka wpisów wcześniej?
ale szczepionka na HPV jest, nie? Czy się mylę?Jasne ale dopiero po miesiączce się wybiorę do Niego. Martwią mnie za to moje dzisiejsze wyniki. Widziałyście kilka wpisów wcześniej?
Jest, nawet się zaszczepiłam w wieku 15 latale szczepionka na HPV jest, nie? Czy się mylę?
Tu są moje wyniki z lutego, marca i kwietnia.Musiałam przeoczyć, dzisiaj dużo piszemy na forum, wrzuć może jeszcze raz
Morfologia słaba, czyli mało prawidłowych plemników ale widać, że mąż ma dużo plemników, nawet koncentracja w 1 ml bardzo duża. Więc biorąc 4% z wszystkich obecnych to będzie ich dużo. U nas przy 11.5 mln w 1 ml i morfologii na poziomie 8% się udało. Nie za pierwszym razem ale się udało. Więc wg mnie wyniki spoko. Ale zawsze należy skonsultować ze specjalistą, który może przepisze jakieś witaminyDziewczyny, dzisiaj odebraliśmy badanie nasienia męża. Zanim pójdę do gin, co myślicie?