Stelle
Fanka BB :)
Jeeeejku! nie znam Waszej historii, ale dzisiaj przeczytałam że staracie się już ponad 2 lata. Ogromnie się cieszę że mogłaś ujrzeć taki widok! Mega grubaśne krechy trzymam kciuki żeby wszystko było u Was dobrze@ wczoraj nie przyszła i stwierdziłam, że zrobię test.... Oczom nie wierzę
Trzymam kciukiCześć, nie wiem czy mnie kojarzycie ale dzisiaj mam 39 dc okresu nadal brak, zrobiłam dziś test... i był z druga blada kreska, poszłam na betę i czekam na wyniki. Trochę się stresuję....
Biedna moje uczucia też były wystawione na ogromną próbę termin porodu miałam na 31 stycznia, partnerka od naszego znajomego okazało się że miała rodzic 30. Oczywiście wpadka, bez zaręczyn, bez jakichś szczególnych planów na wspólne życie suma sumarum dzidziuś ma teraz wspaniałą rodzinke bo oboje stanęli na wysokości zadania i chyba ich ta ciąża popchnęła do przodu w końcu się chłopak ustatkował, ale ciężko było mi jechać do nich z gratulacjami. No i jak na złość czworo naszych znajomych zostało w 2020 roku rodzicami. Teraz koleżanka pochwaliła się że jest 13 tygodniu a na pokładzie mają już dwulatka ale i na nas przyjdzie kolej!A co ciekawego tworzysz?
Ja wczoraj wieczorem musiałam odreagować bo narzeczony kupił dla brata zestaw: śpioszki i jakieś buciki - szwagier spodziewa się syna w sierpniu. Jak to zobaczyłam to zamarłam, coś we mnie pękło i wpadłam w jakiś szał gotowania, czułam, ze jak przestanę to się rozpadnę. Skończyłam na dwóch ciastach i obiedzie na dzisiaj gdzieś koło północy