Gryfin
Fanka BB :)
TrzymamyMój mąż dzisiaj robi badanie nasienia, trzymajcie kciuki!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
TrzymamyMój mąż dzisiaj robi badanie nasienia, trzymajcie kciuki!
GRAAAATUUUUULAAAACJEEEE! Jakie to jest pokrzepiające, wiedząc ile się starałaś a tu wreszcie te wymarzone dwie kreseczki! Bezpiecznej i książkowej ciąży@ wczoraj nie przyszła i stwierdziłam, że zrobię test.... Oczom nie wierzę
Gratulacje!@ wczoraj nie przyszła i stwierdziłam, że zrobię test.... Oczom nie wierzę
Gratulacje!!!!@ wczoraj nie przyszła i stwierdziłam, że zrobię test.... Oczom nie wierzę
Ja dzisiaj od samego rana w kuchni. Nakupowalam pełno pięknych warzyw i zaczynam proces twórczy .Cześć dziewczyny miłego dnia dla Was jakie plany na dzisiaj?
Gratuluję!!@ wczoraj nie przyszła i stwierdziłam, że zrobię test.... Oczom nie wierzę
Trzymam kciukiCześć, nie wiem czy mnie kojarzycie ale dzisiaj mam 39 dc okresu nadal brak, zrobiłam dziś test... i był z druga blada kreska, poszłam na betę i czekam na wyniki. Trochę się stresuję....
Cześć, dziś sprzątanie i pranie, typowa sobotaCześć dziewczyny miłego dnia dla Was jakie plany na dzisiaj?