reklama
Dominos
Fanka BB :)
Ja tez mam takie problemy, już prawie 2,5 się staramy i 5 strat :/ 2 drugim biochemie już byłam zapisałam do kliniki patologii ciąży. Tam miałam zrobione badania i wyszło, ze mam problem z układem auto i immunologicznym i kolejny lekarz... teraz leczę się u immunologa, mam zalecenia i czekam... ale po drodze wiatr mi wieje cały czas w oczy i w tym roku tylko 2 msc mogliśmy się strać wiec czekam na kolejny cykl i będę walczyć od nowa pozdrawiam i trzymam kciuki za Nas wojowniczki!Dziewczyny drogie , tu u nas na forum, jak dobrze pamiętam, była któraś dziewczyna, która miała kłopot z zagnieżdżeniem zarodka. Moja koleżanka boryka się z podobnym problemem i chciałam jej coś podpowiedziec. Nie pamiętam tylko kogo pytać
Aksamitka28
Stokrotka2021
GRATULACJE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!JEST!!!!!!!!!!!!!!!!@ wczoraj nie przyszła i stwierdziłam, że zrobię test.... Oczom nie wierzę
Gratulacje@ wczoraj nie przyszła i stwierdziłam, że zrobię test.... Oczom nie wierzę
staraczka_22
Mój mąż dzisiaj robi badanie nasienia, trzymajcie kciuki!Cześć dziewczyny miłego dnia dla Was jakie plany na dzisiaj?
Paradoksalna
Dzień dobry ja nie wytrzymałam i zrobiłam test, jest cień cienia ale nawet nie zrobiłam zdjęcia, @ za 4 dni wiec jeszcze wszystko może się zdarzyć... Miłego dnia kochane!!!
Zapowiada nam się fajny weekend, chociaż ja to taka mało do życia, mdli mnie paskudnie i taka zmęczona jestem... bolą mnie tylko piersi i czuje podbrzusze, ale już nic nie kłuje i nie boli zeszły cykl taki sam, jestem bardzo ciekawa, czy tym razem się przyjmie
Zapowiada nam się fajny weekend, chociaż ja to taka mało do życia, mdli mnie paskudnie i taka zmęczona jestem... bolą mnie tylko piersi i czuje podbrzusze, ale już nic nie kłuje i nie boli zeszły cykl taki sam, jestem bardzo ciekawa, czy tym razem się przyjmie
Paradoksalna
Jeszcze tak sobie przypomniałam co mówiła mi moja psychiatra ostatnio jak jej powiedziałam o biochemach, nie wiem na ile ona się faktycznie zna ale babka bardzo oczytana i ma ogromną wiedzę na wiele tematów) mówiła, ze zwykle biochemy są selekcją naturalną, że są z winy wadliwego zarodka, wiec tez wyszłam z założenia, ze zaufam naturze i nic na sileDziewczyny drogie , tu u nas na forum, jak dobrze pamiętam, była któraś dziewczyna, która miała kłopot z zagnieżdżeniem zarodka. Moja koleżanka boryka się z podobnym problemem i chciałam jej coś podpowiedziec. Nie pamiętam tylko kogo pytać
Anasta07
Wow! Czytałam że długie starania za wami, więc tym bardziej gratuluję!!! Supeeeer!@ wczoraj nie przyszła i stwierdziłam, że zrobię test.... Oczom nie wierzę
reklama
Gryfin
Gratulacje@ wczoraj nie przyszła i stwierdziłam, że zrobię test.... Oczom nie wierzę
Podziel się: