reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2021

reklama
Dziewczyny drogie , tu u nas na forum, jak dobrze pamiętam, była któraś dziewczyna, która miała kłopot z zagnieżdżeniem zarodka. Moja koleżanka boryka się z podobnym problemem i chciałam jej coś podpowiedziec. Nie pamiętam tylko kogo pytać :)
Ja tez mam takie problemy, już prawie 2,5 się staramy i 5 strat :/ 2 drugim biochemie już byłam zapisałam do kliniki patologii ciąży. Tam miałam zrobione badania i wyszło, ze mam problem z układem auto i immunologicznym i kolejny lekarz... teraz leczę się u immunologa, mam zalecenia i czekam... 😔 ale po drodze wiatr mi wieje cały czas w oczy i w tym roku tylko 2 msc mogliśmy się strać 😩 wiec czekam na kolejny cykl i będę walczyć od nowa 😁 pozdrawiam i trzymam kciuki za Nas wojowniczki!

@ wczoraj nie przyszła i stwierdziłam, że zrobię test.... Oczom nie wierzę 😱

Załączniki

• IMG_20210417_092619.jpg
    IMG_20210417_092619.jpg
    1,6 MB · Wyświetleń: 143
Dzień dobry :) ja nie wytrzymałam i zrobiłam test, jest cień cienia ale nawet nie zrobiłam zdjęcia, @ za 4 dni wiec jeszcze wszystko może się zdarzyć... Miłego dnia kochane!!!
Zapowiada nam się fajny weekend, chociaż ja to taka mało do życia, mdli mnie paskudnie i taka zmęczona jestem... bolą mnie tylko piersi i czuje podbrzusze, ale już nic nie kłuje i nie boli :) zeszły cykl taki sam, jestem bardzo ciekawa, czy tym razem się przyjmie :)

Dziewczyny drogie , tu u nas na forum, jak dobrze pamiętam, była któraś dziewczyna, która miała kłopot z zagnieżdżeniem zarodka. Moja koleżanka boryka się z podobnym problemem i chciałam jej coś podpowiedziec. Nie pamiętam tylko kogo pytać :)
Jeszcze tak sobie przypomniałam co mówiła mi moja psychiatra ostatnio jak jej powiedziałam o biochemach, nie wiem na ile ona się faktycznie zna ale babka bardzo oczytana i ma ogromną wiedzę na wiele tematów) mówiła, ze zwykle biochemy są selekcją naturalną, że są z winy wadliwego zarodka, wiec tez wyszłam z założenia, ze zaufam naturze i nic na sile :)

reklama
Do góry