Ja mam zazwyczaj wysyp po owulacji, a w cyklu w którym udało mi się zajść miałam kilka głębszych i bardziej bolących zmian i dodatkowo miałam na plecach a nigdy nie miałam trądziku na plecachWysyp trądziku... w której fazie cyklu Wam towarzyszy... jestem tydzień przed @. Domyślam się że nie zwiastuje to ciąży ?
reklama
iza_rz_97
Fanka BB :)
Ja też tak miałam ,więc myślę że to normalne.
ale to nie jest śluz jak galaretka tylko kremowy biały a do okresu jeszcze dwa tygodnie
X
Xwawelx
Gość
Wysylam ci duzo sily, tez czekalam na okres. Liczylam, ze torbiel mi zniknie. A tu okazujr sie, ze nie będzie zabiegu na torbiel, bo noszę martwa ciaze, dzis lyzeczkowanie, więc uznali ze torbiel wchlonie się. I cykl kolejny do dupy. Po takich akcjach izba przyjęć nie motywuje mnie ani troche, ale moja gine pocieszyla mnie, ze do wakacji zrobimy wszystko abym zaszła.Dziewczyny mam mam w tym tygodniu jakiegoś dola. Dzisiaj mija dokładnie 2 tygodnie od poronienia i czekam cały czas na okres, wiem ze to może trwać do 8 tygodni (przynajmniej tak mówi mój gin) ale ja już nie wiem jak zapełnić ten czas chcielibyśmy wrócić do starań i znowu mieć jakiś cel i motywacje. Utknęłam w etapie gdzie koleżanki wysyłają mi zdjęcia swoich dzieciaków które dopiero co urodziły i chyba jeszcze bardziej mnie to dobija. Macie jakieś pomysły żeby ten czas szybciej zleciał ?
Nie zwracaj uwagi na kolezanki, nie czuja tego bólu co ty. Skup się na sobie, relaksuj sie.
L
Ladycarooo
Gość
No to u nas jeszcze słabiej, 3mln/ml, 15 mln w całości, ruchliwość też obniżona, morfologii nie miał oznaczonej, bo za mało plemników. Przede wszystkim mamy stymulacje Clostilbegyt. A poza tym:Dokładnie to samo poczułam, że jakoś tak lżej we dwie Mąż ma 3% prawidłowych plemników i ilość też słaba, 65 mln, 7,5 mln w 1 ml. Bierze fertilman plus, orzechy brazylijskie, Wit c, Wit d i asparaginian. Staramy się nie jeść fastfoodow, chipsów, więcej owoców. A Wy?
Z suplementacji tenFertil ON (to chyba coś nowego, bo bardzo mało o nim w necie jest), wiatmina C, Larginina, Glutation, wit D, kwasy omega.
Orzechy brazylijskie, pestki dyni, słonecznika, migdały, szklanka soku pomidorowego dziennie z łyżeczką oleju lnianego, kiełki, nasiona czarnuszki, chia, więcej ryb, warzywa do każdego posiłku, wprowadzenie kasz, teraz walczę o wprwadzenie strączków... więcej ruchu, luźne gacie, ograniczenie alko i fastfoodów. Walka jest zacieta
L
Ladycarooo
Gość
Moja gin mówi, ze narazie właśnie do roku starań trzeba skupić się na mężu. U mnie póki co nie kazała nic dalej robić.Cześć, wczoraj miałam to badanie wskazaniem w moim przypadku były starania powyżej roku. Badania hormonalne również były okej. Amh myślę że powinnaś zrobić, to jednak ważne badanie. Lecz skoro masz książkowe owulacje to w sumie po co a Twój lekarz co ma to? Może być tak że to właśnie na mężu będzie trzeba się skupić, a z Tobą jest zupełnie okej
W czerwcu powtarazamy badanie żołnierzy. W zależności od wyniku już zdecydujemy jak dalej działać.
paula.
Wysylam ci duzo sily, tez czekalam na okres. Liczylam, ze torbiel mi zniknie. A tu okazujr sie, ze nie będzie zabiegu na torbiel, bo noszę martwa ciaze, dzis lyzeczkowanie, więc uznali ze torbiel wchlonie się. I cykl kolejny do dupy. Po takich akcjach izba przyjęć nie motywuje mnie ani troche, ale moja gine pocieszyla mnie, ze do wakacji zrobimy wszystko abym zaszła.
Nie zwracaj uwagi na kolezanki, nie czuja tego bólu co ty. Skup się na sobie, relaksuj sie.
przykro mi ze kobiety musza przez takie rzeczy przechodzić tak nie powinno być. Dopóki nie poroniłam to myślałam ze takie rzeczy zdarzają się tylko od czasu do czasu a teraz wiem ze niestety dotyka bardzo dużo kobiet musimy być silne, napewno kiedyś nam się uda urodzić zdrowe bobaski ja czekam na ten okres jak na szpilkach i zabieramy się do działania znowu
Kristina_peony
Miałam identycznie w tym cyklu. Jak byk test owulacyjnyw 8 dc pozytywny. Kreska testowa o niebo ciemniejsza nuz kontrolna. Nie miałam tak ciemnej kreski chyba nigdy . Następnego dnia rano na usg nic a nic- śluzu płodnego brak, jajeczka brak i endo ciut za cienkie. Wiec czasami nam organizm plata figle i tyle . Ja testy owu robię, ale z przymrużeniem oka.Hej, dziś jestem po wizycie u ginekologa. Trafiłam na tak zabawnego doktora że szok naprawdę w końcu po złych doświadczeniach 4 lata temu wiem że mam się nie sugerować tym co się wtedy okazało, nieraz warto skonsultować wyniki badań A nie polegać tylko na tym co jest na wypisie... dziś głównie rutynowo kontrola czy owulacja się przesunela bo testy o dziwo pozytywne wychodzą ( te owulacyjne) A tu się na usg okazuje że nie ma pęcherzyka dominującego. Także dla tych które wierzą w zabawę testami póki nie pójdziesz sprawdzić po pozytywnym wyniku czy rzeczywiście się odbyła nie bądź pewna koloru kresek na teście. Ja jednak wiem że czeka mnie wizyta na 4 dni przed @ znów i badanie progesteronu. I zapowiedź lekarza że jeśli wtedy wyskoczy że była owulacja to postara się zaradzić tym by ta 2 faza była dłuższa i była szansa ale to znów zależy wszystko od wielkości endometrium na obecny moment jest fajne heh, formalnie lepsze niż wcześniej , gorzej jak ładne endo w nieowulacyjnym cyklu to chyba pierdolne. Mamy fajnie dobranych lekarzy także dziewczyny kobietki babeczki mam nadzieję że te estt tak w 100000 pro nie wierzą że to tak wypada. jednak wysoki poziom lh wylapany na teście to nie zawsze owulacja
Weronika1212
reklama
Weronika1212
wstawiłam zdj testu kreska wręcz wiśniowa A podczas badania to ja w środku zamieniłam się w pustynię haha pierwszy raz mnie musiał ginekolog nawilzac przed badaniemMiałam identycznie w tym cyklu. Jak byk test owulacyjnyw 8 dc pozytywny. Kreska testowa o niebo ciemniejsza nuz kontrolna. Nie miałam tak ciemnej kreski chyba nigdy . Następnego dnia rano na usg nic a nic- śluzu płodnego brak, jajeczka brak i endo ciut za cienkie. Wiec czasami nam organizm plata figle i tyle . Ja testy owu robię, ale z przymrużeniem oka.
Podziel się: