reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2021

reklama
Dodałam w apce ten śluz i pojawiło się to

Załączniki

• IMG_2871.jpg
    IMG_2871.jpg
    83,1 KB · Wyświetleń: 112
To obstawiam, ze owu była wczoraj [emoji6]
Też tak sądzę. I tak tez wylicza mi ovufriend. ;) Pojutrze idę na badanie progesteronu zobaczymy co pokaże. Trochę się boję że może przekłamać wynik. No ale cóż, postaram się zaufać lekarzowi. Sądzę jednak że podchodzi do mnie trochę lekceważąco bo przecież jeśli mam problemy z progesteronem a jakimś szczęśliwym trafem zaszłam w ciążę to powinnam brać luteinę od końca owulacji. Ale będę trzymać rękę na pulsie jak tylko będą wyniki od razu po nie pojadę i w razie niskiego wyniku od razu zadzwonię do gin. jeśli ona sama się o to nie pokwapi.

Też tak sądzę. I tak tez wylicza mi ovufriend. ;) Pojutrze idę na badanie progesteronu zobaczymy co pokaże. Trochę się boję że może przekłamać wynik. No ale cóż, postaram się zaufać lekarzowi. Sądzę jednak że podchodzi do mnie trochę lekceważąco bo przecież jeśli mam problemy z progesteronem a jakimś szczęśliwym trafem zaszłam w ciążę to powinnam brać luteinę od końca owulacji. Ale będę trzymać rękę na pulsie jak tylko będą wyniki od razu po nie pojadę i w razie niskiego wyniku od razu zadzwonię do gin. jeśli ona sama się o to nie pokwapi.

Pytanie ile to będzie za nisko w 3-4dpo, jeśli szczyt osiaga koło 7-8dpo. Z drugiej strony lekarz z doświadczeniem to pewnie mniej więcej będzie w stanie stwierdzić czy ten poziom na dany moment będzie ok. Trzymam kciuki i oczywiście czekam na wyniki [emoji3526]

reklama
Witam bylam u ginekologa. Okazalo sie, ze 8 tydzien ciazy, tak jak w szpitalu zapewnili, ze moge isc do domu, bedzie ok tak ciaza martwa rosnie we mnie. Jutro mam zabieg łyżeczkowania, za mc kontrol i stymulacja. [emoji6]

Kurde, przykro mi, ze nie poszło to tak, jak miało być. Nie wiem jak to w zasadzie wyglada, skąd wiedza, ze ciąża jest martwa? Nie ma serduszka? Przepraszam, jeśli te pytania to zbyt wiele dla Ciebie, nie musisz na nie odpowiadać.

Do góry