reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2021

Odpuśćcie sobie, to będziecie w ciąży. Po co dyskutować skoro to tak pomaga. :D sciano xd
dd77ec648bca7d408dc59a1984f533cf.gif

reklama
Ciekawe. Mi lekarz i statystyki co innego mówił. Jestem zdrowa, nie mam chorób, przebadana, partner tez i właśnie nam się kończy 9 cykl starań. Masz jakieś ARGUMENTY dla swoich twierdzeń?
A stosowałaś wcześniej może antykoncepcje? U nas po odstawieniu antykoncepcji w 8 cyklu się udało

Pozytywny test owu oznacza ze do owu prawdopodobnie dojdzie do 48h. Temp w górę o trzy kreski czyli o 0,3 stopnia? Mierzylas już wcześniej temperaturę, masz porównanie do wcześniejszych cykli?

Edit: sorry za przesłuchanie [emoji23] skok o więcej niż 0,2 może świadczyć i odbytej owulacji jeśli nic nie zaburzyło temperatury a sam pomiar był wykonany zgodnie z zasadami [emoji3526]
Staram się mierzyć zawsze o 7 rano (+-15min) zanim wstanę z łóżka. Do tej pory temperatura utrzymywała się na poziomie 36,5 a dziś skoczyła o trzy kreski i test na owu już negatywny. Czyli że owulację miałam 1-2dni temu. Bo wczoraj i przedwczoraj wychodziły dwie kreski a dziś już wcale jej nie widać prawie.

I wiecie co, czuję się dzisiaj trochę jak idiotka, że póki tego okresu nie ma to jest nadzieja mimo iż wszystkie znaki wskazują, że ten okres przyjdzie.
Nie masz co czuc sie jak idiotka, toc bardzo bys chciala i czekasz. Wiesz niektóre dziewczyny mowia, ze poki krwawienia nie ma jest szansa. Na spokojnie bez nerwow dlugo sie staracie?

reklama
Do góry