AnetaManiak
Fanka BB :)
Ja brałam przez 4dni przed owulacją 2x1 tabletka w dodatku to była 800[emoji17]
Miałam zęba leczonego. U dentysty mówiłam, że się staramy o dziecko więc dostałam leki dozwolone. No ale przeciwbólowe dał Mi ibuprofen. Mój gin powiedział, że mogę. Ale wczoraj byłam w końcu u innego bo mam bliżej. On robił Mi cc i zajomawał się mną przed porodem. Jest ordynatorem ginekologii I zajmuje się niepłodnością. I po rozmowie ze Mną właśnie sam powiedział, że jak najbardziej ibuprofen miał wpływ. Ja z owulacjami ogólnie problemu nie mam.
Miałam zęba leczonego. U dentysty mówiłam, że się staramy o dziecko więc dostałam leki dozwolone. No ale przeciwbólowe dał Mi ibuprofen. Mój gin powiedział, że mogę. Ale wczoraj byłam w końcu u innego bo mam bliżej. On robił Mi cc i zajomawał się mną przed porodem. Jest ordynatorem ginekologii I zajmuje się niepłodnością. I po rozmowie ze Mną właśnie sam powiedział, że jak najbardziej ibuprofen miał wpływ. Ja z owulacjami ogólnie problemu nie mam.
Ze może blokować owulacje. Mi bardziej chodziło o to czy wykluczyłaś wszystkie inne możliwości niewystąpienia owulacji. Jak nie wiedziałam na początku to zdarzyło mi się zażyć ibuprofen i owu była, nie jest powiedziane ze zawsze ją zablokuje. Jest wiele czynników zmniejszających płodność u kobiety czy mężczyzny, ale nie znaczy to ze zawsze u każdego sprawią, ze staną się niepłodni.