reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2021

Dziewczyny czy ten test owu jest już pozytywny ? Czy jeszcze. Trzeba czekać ? Dodam ze robiąc go nie miałam odstępu od picia bo właśnie sok wypiłam ale na apce pokazuje mi ze dziś powinna być owulacja i tak się zastanawiam

Załączniki

• IMG_2630.jpg
    IMG_2630.jpg
    121,4 KB · Wyświetleń: 84
  • IMG_2629.jpg
    IMG_2629.jpg
    119,1 KB · Wyświetleń: 88
reklama
I to naprawdę działa ? Pierwsze słyszę ale chyba go namowie :D lecę po pracy do sklepu 😅
Jeszcze nie wiem, bo nie robiliśmy powtórnych badań :)
Ale u nas to bardzo dużo rzeczy zmieniliśmy + stymulacja hormonalna. Więc nie będę w stanie powiedzieć, czy ten jeden czynnik konkretnie działa.
Ale wszędzie mówią, że tak :D

reklama
Hej, mój je tak 2-3 dziennie :) zależy jak duże się trafią :)

Ja mojemu serwuję po 4 :D I sama przy okazji wcinam, bo ostatnio któraś z Was (niestety nie pamiętam nicku) wrzucała że na jajeczka też podobno może mieć wpływ :D Tak mnie właśnie zastanawiało czy Wasi Panowie też tyle jedzą, bo te 4 orzechy to mi się tak strasznie mało wydaje 😱

Co do tego czy działają to się nie wypowiem, bo nie robiliśmy jeszcze badania nasienia ale wychodzę z założenia że skoro nie zaszkodzi to może je pojeść :) Tym bardziej że orzechy są zdrowe :)

Do góry