reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2021

Robiłaś ponowny test?
Jak beta niespełna tydzien temu wykluczyła ciążę, to już nie robiłam :( Starałam się przestać fiksować... Jeszcze po negatywnej becie lekarka powiedziala mi, że na usg wszystko w porządku i że lada moment będzie okres. Też nic nie było mowy o jakimś pęcherzyku ciążowym czy jakimkolwiek podejrzeniu...

reklama
Pytanie do dziewczyn stosujących luteinę dopochwowo dwa razy dziennie. Jak długo czekacie po aplikacji aż się wchłonie? Wieczorem to wiadomo, idzie się spać i nie ma to większego znaczenia, a rano? Czekacie leżąc czy aplikujecie i śmigacie do pracy?

Dziewczyny oszalałam znów 😆🤯 miałam tylko jeden, JEDYNY test na ten cykl żeby nie robić jak głupia... i co?! I dziś 27dc (10dpo) @ na 30.03 MYŚLE SOBIE - A ZROBIĘ. Nie muszę mówić, ze biel wizira aż mnie oślepiło? 😆 teraz to już nie kupuje wcale, jedynie jak @ się z 2/3 dni spóźni to pójdę. Wychodzi na to ze ja nie mogę mieć nawet jednego na TEN DZIEŃ 🤣🤣🤣 nie rozumiem swojego zachowania a jednak to robię 🤯😆

Cierpliwości to ja nie mam za grosz...
moja droga, nie przejmuj się, pisałam tu nie dalej jak kilkanaście godzin temu, ze w poprzednim cyklu miałam 10 testów i wytestowałam wszystkie😂 to jakaś zaraza mózgu, ale nie jesteś jedyna, wierz mi. U mnie jest jeszcze ten problem, że do 14 dni ovitrelle daje na teście piękną drugą kreskę i ja się za kazdym razem oczywiście łudzę, że to nie jest kreska po zastrzyku tylko na pewno wczesna ciąża. Testy zamawiam hurtem na allegro po 3 zł z groszami to przynajmniej staram się w ten sposób zaoszczędzić. I oczywiście zamawiam super czułe bo jakżeby inaczej😂🙈 teraz mam jeden jedyny test w domu, jestem 5 dzien po owulacji i staram się nie zwariować. Ostatnio sobie tłumaczyłam, że „tylko zobaczę czy zastrzyk jeszcze jest”😂😂😂 także klub testomaniaczek uważam za otwarty

Znam to :D dlatego zaczęłam robić tak jak sugerujesz - szłam po test dopiero jak się @ spóźniała ;d
Dziewczyny oszalałam znów [emoji38][emoji2962] miałam tylko jeden, JEDYNY test na ten cykl żeby nie robić jak głupia... i co?! I dziś 27dc (10dpo) @ na 30.03 MYŚLE SOBIE - A ZROBIĘ. Nie muszę mówić, ze biel wizira aż mnie oślepiło? [emoji38] teraz to już nie kupuje wcale, jedynie jak @ się z 2/3 dni spóźni to pójdę. Wychodzi na to ze ja nie mogę mieć nawet jednego na TEN DZIEŃ [emoji1787][emoji1787][emoji1787] nie rozumiem swojego zachowania a jednak to robię [emoji2962][emoji38]

Dziewczyny dostałam już część wyników, możecie coś o nich powiedzieć? Wydaje mi się, że są w normie jak na 3dc i chyba jest ok 🤔✊

Załączniki

• Screenshot_20210323_151242.jpg
    Screenshot_20210323_151242.jpg
    44,7 KB · Wyświetleń: 91
  • Screenshot_20210323_151232.jpg
    Screenshot_20210323_151232.jpg
    31,6 KB · Wyświetleń: 94
  • Screenshot_20210323_151224.jpg
    Screenshot_20210323_151224.jpg
    38,5 KB · Wyświetleń: 89
  • Screenshot_20210323_152118.jpg
    Screenshot_20210323_152118.jpg
    47,5 KB · Wyświetleń: 89
Mam pytanie. Zakładając że do tej pory raczej miałam regularne cykle po 28-29 dni to według Was którego dnia najlepiej by było udać się na monitoring? To będzie mój pierwszy, różne informacje czytam w internecie. Niektórzy zalecają 10dc, inny 12dc 🤔
10 najlepiej, bo wtedy nie zaskoczy Cię nic. Jak ja bylam w 12 dc przy cyklach to zostalam poinformowana ze owu juz byla :o Wiec teraz jestem uczulona na to żeby szybciej byc niz pozniej.. 😅

reklama
Dziewczyny oszalałam znów 😆🤯 miałam tylko jeden, JEDYNY test na ten cykl żeby nie robić jak głupia... i co?! I dziś 27dc (10dpo) @ na 30.03 MYŚLE SOBIE - A ZROBIĘ. Nie muszę mówić, ze biel wizira aż mnie oślepiło? 😆 teraz to już nie kupuje wcale, jedynie jak @ się z 2/3 dni spóźni to pójdę. Wychodzi na to ze ja nie mogę mieć nawet jednego na TEN DZIEŃ 🤣🤣🤣 nie rozumiem swojego zachowania a jednak to robię 🤯😆

Ja chcialam jutro isc na bete, ale krwawienie lekkie mam i podekrzewam ze w tym miesiacu @mnie zaskoczyła......

Do góry