reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2021

reklama
kochana pocieszyć cie mogę jednym ;) ja się staram 8 lat już ;) miałam czas zalamki odpuszczenia i w sumie po 4 latach totalnego odpuszczenia na nowo podchodzę do tematu
Przykro mi że trwa to tak długo, rozumiem totalnie bo też miewam takie momenty, odpuściłam jak zmieniałam pracę ale to też nic nie dało 🤷🏻‍♀️ mam szczerą nadzieję że Wam się uda 😘

Dzień dobry dziewczyny, dzisiaj testowałam niestety negatyw...
Chociaż pokładałam ogromne nadzieje w tym cyklu to w głębi serca czułam że się nie udało 😓 Mam odstawić progesteron i czekać na miesiączkę.
W styczniu minęły nam 3 lata starań i powiem Wam że powoli tracę siły. Nie zamierzam się poddawać, ale mimo wszystko jakoś tak przykro kiedy Twój organizm kolejny raz nie domaga 😔
Życzę Wam miłego dnia 🌷
Bardzo mi przykro, 3 lata to już bardzo długo...😔 Szczególnie że będąc młodą osobą to wszystko teoretycznie ma być proste....Myślałaś może o inseminacji albo invitro?

Bardzo mi przykro, 3 lata to już bardzo długo...😔 Szczególnie że będąc młodą osobą to wszystko teoretycznie ma być proste....Myślałaś może o inseminacji albo invitro?
Tak, myślałam, nie wiem czy inseminacja ma sens bo mój mąż ma bardzo dobre wyniki nasienia, a na in vitro nas na razie nie stać 😓 jeden cykl to koszt około 3 tysiący euro tutaj, dofinansowanie się tylko częściowe dostaje po ukończeniu 27 roku życia

Przykro mi że trwa to tak długo, rozumiem totalnie bo też miewam takie momenty, odpuściłam jak zmieniałam pracę ale to też nic nie dało 🤷🏻‍♀️ mam szczerą nadzieję że Wam się uda 😘
u nas w momencie gdy podejmujemy decyzję o staraniach itp. Nagle dochodzi stres badaniami lekami A zaraz po tam kłótnia i teksty typu "to po co ze mną jestes" to moment w którym ledwo co zaczęliśmy A ja mam ochotę wszystkim jebnac i powiedzieć że plany ma sobie w dupe wsadzić. 4 lata temu ten uciążliwy problem z emocjami doprowadził do naszego rozstania. Po pół roku wróciliśmy do sb k znów staje wszystko pod znakiem zapytania. Mamy jedna córkę 9lat i powiem Ci że im dłuższe starania tym gorzej z emocjami

Tak, myślałam, nie wiem czy inseminacja ma sens bo mój mąż ma bardzo dobre wyniki nasienia, a na in vitro nas na razie nie stać 😓 jeden cykl to koszt około 3 tysiący euro tutaj, dofinansowanie się tylko częściowe dostaje po ukończeniu 27 roku życia
A to nie jest tak, ze trzeba mieć za sobą najpierw parę prób inseminacji żeby móc się kwalifikować do in vitro? 🤔

u nas w momencie gdy podejmujemy decyzję o staraniach itp. Nagle dochodzi stres badaniami lekami A zaraz po tam kłótnia i teksty typu "to po co ze mną jestes" to moment w którym ledwo co zaczęliśmy A ja mam ochotę wszystkim jebnac i powiedzieć że plany ma sobie w dupe wsadzić. 4 lata temu ten uciążliwy problem z emocjami doprowadził do naszego rozstania. Po pół roku wróciliśmy do sb k znów staje wszystko pod znakiem zapytania. Mamy jedna córkę 9lat i powiem Ci że im dłuższe starania tym gorzej z emocjami
Współczuję i tulę mocno 🤗
A macie oboje jakieś problemy medyczne? Oboje chcecie tej ciąży czy masz wrażenie, że Ty chcesz dużo bardziej?

My też się staraliśmy 8 lat[emoji6]i po tych 8 latach w końcu zaoowocało i mamy synka 3lata już ma[emoji16]także wiem ile przechodzisz. Rozumiem Ciebie doskonale. Życzę Tobie żebyś jak najszybciej zobaczyła [emoji977][emoji3059][emoji3059][emoji3059]

kochana pocieszyć cie mogę jednym ;) ja się staram 8 lat już ;) miałam czas zalamki odpuszczenia i w sumie po 4 latach totalnego odpuszczenia na nowo podchodzę do tematu

reklama
Ale super! ☺ Ja nadal czekam na małpę przebrzydłą 🤦🏼‍♀️ oby przyszła raz dwa! Bo juz bym chciała zacząć działać 😉
Kochana słuchaj będę stymulowana nie letroxem, a letrozolem haha :D naczytałam się na forum tych nazw, nazwa na '' l '' i mi się pomieszało haha :D dziś dzwoniłam do doktorki i tam kartka z numerem a pod spodem napis letrozol :D także drożność mam w czwartek, na izbie przyjęć mam być na 9. Więc opowiem Ci jak to przebiegało. Niby jak są drożne to nie jest źle, gorzej jak okaza się niedrozne, niby boli :( ale musimy mieć drożne! :D a Ty kiedy termin @ masz? Wspominałaś że masz nieregularne (mój cykl 46 dni trwał, człowiek czeka na @ to ona cholera musi się opóźnić) obyś Ty jakoś w miarę o czasie dostała i też miała to za sobą :*

Do góry