Hankaa
Fanka BB :)
Ja zaczęłam ale to dopiero trzeci dzieńDziewczyny, pije/piła któraś zioła ojca Sroki 3?
Ciekawi mnie Wasza opinia na ten temat
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja zaczęłam ale to dopiero trzeci dzieńDziewczyny, pije/piła któraś zioła ojca Sroki 3?
Ciekawi mnie Wasza opinia na ten temat
Ten z 10dc jest pozytywny albo prawie pozytywny czyli u mnie następny zrobiony kilka godzin później byłby już z całą pewnością pozytywny .Dziewczyny czy te testy owulacyjne są pozytywne? Mam 28-30 dniowe cykle a dzisiaj 10dzien.. oczywiście staramy się cały czas bo i od dłuższego czasu, a właśnie jestem w cyklu po laparaoskopii z histeroskopią.
Myślisz żeby powtórzyć i starać się teraz najbardziej? Nigdy nie bazowalam na testach owulacyjnych..Ten z 10dc jest pozytywny albo prawie pozytywny czyli u mnie następny zrobiony kilka godzin później byłby już z całą pewnością pozytywny .
Jak masz na tyle testów to możesz powtórzyć. Ja mam taki zestaw 50 sztuk z Allegro więc mnie nie było szkoda powtarzać ;D. A sądząc po zdjęciu tu takie same testy. Na pewno warto przez najbliższe 3 dni starać się bardziej .Myślisz żeby powtórzyć i starać się teraz najbardziej? Nigdy nie bazowalam na testach owulacyjnych..
Oczywiście zaopatrzyłam się na allegro w owulacyjne i ciążowe bo już w każdej aptece mnie znająJak masz na tyle testów to możesz powtórzyć. Ja mam taki zestaw 50 sztuk z Allegro więc mnie nie było szkoda powtarzać ;D. A sądząc po zdjęciu tu takie same testy. Na pewno warto przez najbliższe 3 dni starać się bardziej .
Miłych najbliższych wieczorówOczywiście zaopatrzyłam się na allegro w owulacyjne i ciążowe bo już w każdej aptece mnie znają
Wygląda na pozytyw ten na dole, możesz zrobić jutro dla porównaniaDziewczyny czy te testy owulacyjne są pozytywne? Mam 28-30 dniowe cykle a dzisiaj 10dzien.. oczywiście staramy się cały czas bo i od dłuższego czasu, a właśnie jestem w cyklu po laparaoskopii z histeroskopią.
Miłych najbliższych wieczorów
Możliwe koleżanka wpadła w trakcie okresu także musiała mieć owulację zaraz po okresieDziewczyny czy to możliwe zeby dwa dni po okresie zaczęły sie dni płodne, sprawdzam sluz i dzis mam taki rozciągliwy jak w dni płodne