reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2021

reklama
Eh wygląda to wszystko na biochemiczną[emoji849]niestety właśnie z tego powodu dziewczyny czekają z testami do @ bądź nawet robią je po spodziewanej @
Biochemiczna jest dość częsta, ale wiele kobiet o niej nie wie i po prostu przychodzi okres.
Mam nauczkę na przyszłość. Więcej nie robię testów przed terminem @.

Być może wychwyciłaś ciążę biochemiczną, ale jest też szansa, że z ciążą będzie OK. Ja bym pojechała do lekarza.
Mieszkam w Uk, tutaj do 12 tygodnia nikt tego nie potraktuje jako ciążę :( Lekarze nie podtrzymuja wczesnych ciąży jak w Polsce. mam dość silne skurcze także nie jestem dobrej myśli tym razem,

Mieszkam w Uk, tutaj do 12 tygodnia nikt tego nie potraktuje jako ciążę :( Lekarze nie podtrzymuja wczesnych ciąży jak w Polsce. mam dość silne skurcze także nie jestem dobrej myśli tym razem,
Bardzo mi przykro, sprawdź tylko za kilka tygodni gdzieś prywatnie czy wszystko się oczyściło (u mnie za każdym razem lekarze kazali sprawdzać betę czy spadła i wykonać kontrolne usg).

reklama
Dziewczyny czy te testy owulacyjne są pozytywne? Mam 28-30 dniowe cykle a dzisiaj 10dzien.. oczywiście staramy się cały czas bo i od dłuższego czasu, a właśnie jestem w cyklu po laparaoskopii z histeroskopią.

Załączniki

• IMG_20210317_204853.jpg
    IMG_20210317_204853.jpg
    737,9 KB · Wyświetleń: 102
Do góry