reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2021

reklama
W styczniu robiłam dwa razy dzienne i po pierwszym pozytywnym jeszcze na drugi dzień miałam rano i wieczorem ciemna kreskę i dlatego teraz robiłam raz dziennie, chyba, że miałam wolne to dwa razy dziennie.
U mnie jest różnie. Raz na drugi dzień jeszcze się utrzymuje a raz spada do bladziocha. Może już się minęłaś z pikiem, a jak nie to przy cyklach 30-kilku dniowych to jest jeszcze czas na owu :)

Cześć dziewczyny, to znowu ja. Piszecie w tempie ekspresowym.
Chyba się muszę dołączyć, bo nie mam z kim rozmawiać, a po prostu się boję...
To pisała wcześniej.
Cześć dziewczyny. Wrocilam na forum po kilku miesiacach nieobecnosci.
To ostatni rok na ciąże. Wiek juz nie taki ;-)
Po poronieniu cykle mi sie skrociły. Obecnie co 24-26 dni. Testy owulacyjne robilam przez kilka cykli. Niby owulacja byla, ale...
Wczoraj bylam u lekarza. Dostalam na cykl clostibegyt od 2 dnia cyklu i od 17 mam włączyć duphaston.
Macie jakies doswiadczenia?

No i jakoś tak wyszło, że nie skorzystała z leków powyżej bo wyszedł test pozytywny :)
Radość, strach, obawa.
Po dwóch kreskach od razu gin. Przepisał Neoparin raz dziennie, 3 x luteine pod język, 2 x kwas foliowy.
24 marca jadę na wizytę z badaniem. Wcześniej nie badał, bo i tak nic nie byłoby widać.
Boję się. Poza partnerem nikt nie wie o ciąży.

Cześć dziewczyny, to znowu ja. Piszecie w tempie ekspresowym.
Chyba się muszę dołączyć, bo nie mam z kim rozmawiać, a po prostu się boję...
To pisała wcześniej.

No i jakoś tak wyszło, że nie skorzystała z leków powyżej bo wyszedł test pozytywny :)
Radość, strach, obawa.
Po dwóch kreskach od razu gin. Przepisał Neoparin raz dziennie, 3 x luteine pod język, 2 x kwas foliowy.
24 marca jadę na wizytę z badaniem. Wcześniej nie badał, bo i tak nic nie byłoby widać.
Boję się. Poza partnerem nikt nie wie o ciąży.
Trzymam kciuki, żeby tym razem wszystko było dobrze 🤗

Załączniki

• DB7A0A3B-CBFD-41FA-B647-94D3B867ACCD.jpeg
    DB7A0A3B-CBFD-41FA-B647-94D3B867ACCD.jpeg
    532,4 KB · Wyświetleń: 162
Ostatnia edycja:
reklama
Eh wygląda to wszystko na biochemiczną[emoji849]niestety właśnie z tego powodu dziewczyny czekają z testami do @ bądź nawet robią je po spodziewanej @
Biochemiczna jest dość częsta, ale wiele kobiet o niej nie wie i po prostu przychodzi okres.
To jest mój dzisiejszy test. Jutro powinnam dostać @, krwawienie jest dosc mocne [emoji53] Chyba po prostu się nie utrzymało?

Do góry