reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2021

A Ty robiłaś? Wiesz od czego Ci się @ spóźnia? Myślę, że do poniedziałku wytrzymam, od jutra mam dużo pracy a na weekend jadę do rodziców więc zajmę czymś głowę bez problemu 😉
Test ostatni robilam w niedziele i biel totalna. Ja obstawiam ze to przez stres, ktorego mam ogrom ostatnio. Plus mialam tygodniowe plamienie w srodku cyklu po raz pierwszy od bardzo dawna. Mysle ze to wszystko mialo wplyw. Szkoda tylko ze akurat w tym cyklu gdzie mi bardzo zalezalo na terminowej @. 🤷‍♀️

reklama
Hej dziewczyny dołączyłam do Was i ja przebrnęłam przez większą część wpisów :)
31 lat w styczniu poronienie w 10 tyg. Pierwsza ciąża. Dostałam zielone światło na starania w tym cyklu, owu myślę że była prawdopodobnie 17dc, dzisiaj jest 9dpo i pokusialm się na test 🤦‍♀️ a nawet dwa. Wyszly mega bladziochy i to gdzieś po 8-10 min. a więc nie myślę jeszcze ze może to być pozytywny wynik, jutro zrobię betę. Na sama myśl o tym ze mogłoby się udać mam chyba więcej lęku niż radości 😑 zobaczymy.

Test ostatni robilam w niedziele i biel totalna. Ja obstawiam ze to przez stres, ktorego mam ogrom ostatnio. Plus mialam tygodniowe plamienie w srodku cyklu po raz pierwszy od bardzo dawna. Mysle ze to wszystko mialo wplyw. Szkoda tylko ze akurat w tym cyklu gdzie mi bardzo zalezalo na terminowej @. 🤷‍♀️
Mi też w tym cyklu zależało na teminowej @, eh mamy pecha po prostu 🤷🏻‍♀️ oby Nas ta niepewność długo nie męczyła ✊

Dziewczyny a miała któraś z was tak że test wyszedł pozytywny a miałyscie bóle jak na miesiaczkę tylko nie caly czas, pojawiają się pare razy na dzień.

Dziewczyny a miała któraś z was tak że test wyszedł pozytywny a miałyscie bóle jak na miesiaczkę tylko nie caly czas, pojawiają się pare razy na dzień.
W ciąży nie byłam ale z tego co czytałam u szczęśliwych staraczek to na początku objawy są bardzo podobne do przedokresowych, wliczając w to takie właśnie pobolewanie.

Ale to nie rozumiem ma się okres i może być się w ciąży ? A to jedno nie wyklucza drugiego ?
W zasadzie wyklucza.

Ale to nie rozumiem ma się okres i może być się w ciąży ? A to jedno nie wyklucza drugiego ?
W zasadzie niby tak, ale wiem jedno tak jak faza lutealna niby musi i nie ma mocnych trwać tyle i tyle jest liczona na zasadzie rozwoju zaplodnionej komórki A to bzdura totalna bo każda babeczka jest inna , także uwierz jedno drugiego nie wyklucza A bynajmniej ja jestem tego dowodem stąd nie bawię się w testy wolę latać co 2 tygodnie czy nawet co chwilę ale mieć pewność niż jak 8 lat temu doznać szoku

Ja mialam takie bole przez kilkanascie tygodni. Najczesciej jak np sprzatalam czy wstalam po dluzszym lezeniu. Ciagle mialam wrazenie ze zaraz bedzie po ciazy przez ten bol ale bylo ok.

W zasadzie niby tak, ale wiem jedno tak jak faza lutealna niby musi i nie ma mocnych trwać tyle i tyle jest liczona na zasadzie rozwoju zaplodnionej komórki A to bzdura totalna bo każda babeczka jest inna , także uwierz jedno drugiego nie wyklucza A bynajmniej ja jestem tego dowodem stąd nie bawię się w testy wolę latać co 2 tygodnie czy nawet co chwilę ale mieć pewność niż jak 8 lat temu doznać szoku

Ze byłaś w ciąży i miałaś owulacje i miesiączkę w trakcie?

reklama
Do góry