Test ostatni robilam w niedziele i biel totalna. Ja obstawiam ze to przez stres, ktorego mam ogrom ostatnio. Plus mialam tygodniowe plamienie w srodku cyklu po raz pierwszy od bardzo dawna. Mysle ze to wszystko mialo wplyw. Szkoda tylko ze akurat w tym cyklu gdzie mi bardzo zalezalo na terminowej @.A Ty robiłaś? Wiesz od czego Ci się @ spóźnia? Myślę, że do poniedziałku wytrzymam, od jutra mam dużo pracy a na weekend jadę do rodziców więc zajmę czymś głowę bez problemu
reklama
MałaMi30
Fanka BB :)
Hej dziewczyny dołączyłam do Was i ja przebrnęłam przez większą część wpisów
31 lat w styczniu poronienie w 10 tyg. Pierwsza ciąża. Dostałam zielone światło na starania w tym cyklu, owu myślę że była prawdopodobnie 17dc, dzisiaj jest 9dpo i pokusialm się na test a nawet dwa. Wyszly mega bladziochy i to gdzieś po 8-10 min. a więc nie myślę jeszcze ze może to być pozytywny wynik, jutro zrobię betę. Na sama myśl o tym ze mogłoby się udać mam chyba więcej lęku niż radości zobaczymy.
31 lat w styczniu poronienie w 10 tyg. Pierwsza ciąża. Dostałam zielone światło na starania w tym cyklu, owu myślę że była prawdopodobnie 17dc, dzisiaj jest 9dpo i pokusialm się na test a nawet dwa. Wyszly mega bladziochy i to gdzieś po 8-10 min. a więc nie myślę jeszcze ze może to być pozytywny wynik, jutro zrobię betę. Na sama myśl o tym ze mogłoby się udać mam chyba więcej lęku niż radości zobaczymy.
Gryfin
Mi też w tym cyklu zależało na teminowej @, eh mamy pecha po prostu oby Nas ta niepewność długo nie męczyłaTest ostatni robilam w niedziele i biel totalna. Ja obstawiam ze to przez stres, ktorego mam ogrom ostatnio. Plus mialam tygodniowe plamienie w srodku cyklu po raz pierwszy od bardzo dawna. Mysle ze to wszystko mialo wplyw. Szkoda tylko ze akurat w tym cyklu gdzie mi bardzo zalezalo na terminowej @.
K
karolinka1992
Gość
Ale to nie rozumiem ma się okres i może być się w ciąży ? A to jedno nie wyklucza drugiego ?
coca
W ciąży nie byłam ale z tego co czytałam u szczęśliwych staraczek to na początku objawy są bardzo podobne do przedokresowych, wliczając w to takie właśnie pobolewanie.Dziewczyny a miała któraś z was tak że test wyszedł pozytywny a miałyscie bóle jak na miesiaczkę tylko nie caly czas, pojawiają się pare razy na dzień.
W zasadzie wyklucza.Ale to nie rozumiem ma się okres i może być się w ciąży ? A to jedno nie wyklucza drugiego ?
Weronika1212
W zasadzie niby tak, ale wiem jedno tak jak faza lutealna niby musi i nie ma mocnych trwać tyle i tyle jest liczona na zasadzie rozwoju zaplodnionej komórki A to bzdura totalna bo każda babeczka jest inna , także uwierz jedno drugiego nie wyklucza A bynajmniej ja jestem tego dowodem stąd nie bawię się w testy wolę latać co 2 tygodnie czy nawet co chwilę ale mieć pewność niż jak 8 lat temu doznać szokuAle to nie rozumiem ma się okres i może być się w ciąży ? A to jedno nie wyklucza drugiego ?
Ja mialam takie bole przez kilkanascie tygodni. Najczesciej jak np sprzatalam czy wstalam po dluzszym lezeniu. Ciagle mialam wrazenie ze zaraz bedzie po ciazy przez ten bol ale bylo ok.Dziewczyny a miała któraś z was tak że test wyszedł pozytywny a miałyscie bóle jak na miesiaczkę tylko nie caly czas, pojawiają się pare razy na dzień.
coca
W zasadzie niby tak, ale wiem jedno tak jak faza lutealna niby musi i nie ma mocnych trwać tyle i tyle jest liczona na zasadzie rozwoju zaplodnionej komórki A to bzdura totalna bo każda babeczka jest inna , także uwierz jedno drugiego nie wyklucza A bynajmniej ja jestem tego dowodem stąd nie bawię się w testy wolę latać co 2 tygodnie czy nawet co chwilę ale mieć pewność niż jak 8 lat temu doznać szoku
Ze byłaś w ciąży i miałaś owulacje i miesiączkę w trakcie?
reklama
Qruszon
Trzymam kciuki kochane kobietki ja 9 dzień miesiaczki (nadeszła po poronieniu)Dziś pierwsza miesiączka po poronieniu, zaczynamy wszystko od nowa, trzymajcie kciuki
Zaczynam od nowa. W piątek wizyta kontrolna u ginka
Podziel się: