reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2021

W zasadzie niby tak, ale wiem jedno tak jak faza lutealna niby musi i nie ma mocnych trwać tyle i tyle jest liczona na zasadzie rozwoju zaplodnionej komórki A to bzdura totalna bo każda babeczka jest inna , także uwierz jedno drugiego nie wyklucza A bynajmniej ja jestem tego dowodem stąd nie bawię się w testy wolę latać co 2 tygodnie czy nawet co chwilę ale mieć pewność niż jak 8 lat temu doznać szoku
No ale jak się ma okres a jest się w ciąży to jaki test ciążowy wychodzi 😁😁

reklama
No ale jak się ma okres a jest się w ciąży to jaki test ciążowy wychodzi 😁😁
mi negatywny. Dopiero jakoś w 6/7 miesiącu mieliśmy pozytywny test zrobiony by udowodnić kumpel A że miałam już brzuch i usg to pierwsze 2 robione były negatywne A 3 wyszła 2 kreska po chyba całym dniu hehe ale nigdy się nie doczekałem 2 kresek tak wiesz wooow itp szybciej mi ginekolog powiedział

Co do ciąży i okresu. To Mój wujek jest też z takiej "anomali"[emoji16][emoji6]
Moja babcia do 5 miesiąca miała normalnie okres. Co do ruchów to myślała, że ma po prostu problemy jelitowe[emoji1787]
Nagle jak okres w 6 miesiącu nie przyszedł i poszła do ginekologa, a On do niej, że jest w ciąży I to w 6 miesiącu [emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji2356] nom także wszystko możliwe. Miała już dużą córkę Moją mame bo miała 13lat jedno dziecko jej zmarło w wieku 3lat. I nie myślała nawet o kolejnym dziecku po tych przejściach. Dlatego to był totalny szok. A , że jej się przytyło ogólnie to nawet tego widać nie było

mi negatywny. Dopiero jakoś w 6/7 miesiącu mieliśmy pozytywny test zrobiony by udowodnić kumpel A że miałam już brzuch i usg to pierwsze 2 robione były negatywne A 3 wyszła 2 kreska po chyba całym dniu hehe ale nigdy się nie doczekałem 2 kresek tak wiesz wooow itp szybciej mi ginekolog powiedział
czyli niemożliwe staje się możliwym 😁

czyli niemożliwe staje się możliwym 😁
moi znajomi się nawet teraz śmieją że ja nawet na ta mała faze lutealna nie mam co patrzeć bo ja jestem wybryk natury z reguły A gdzie dalej. Jutro mam wizytę u nowego gine i zastanawiam się co usłyszę hahaha. Zrobiłam tak samo dziś mężowi niespodziankę i kupiłam mu 2 testy ciążowe mówiąc że jedyne 2 kreski zobaczy na instrukcji A dowiemy się reszty jutro hahahaha

Moja mama zaszła w ciążę po 5 latach starań w tym samym miesiącu w którym dostała szczeniaka 😁🙈
hej, ja czytam dużo ale się nie udzielam za bardzo, bo mieliśmy zacząć starania dopiero jakoś od maja czerwca, ale muszę potwierdzić, my kilka lat temu staraliśmy sie o malucha 13 cykli, po roku właśnie przygarnęliśmy kotka i w tym miesiącu zaszłam w ciążę 😁

byłam w ciąży i miałam normalnie okres. ;) A co do owulacji tego Ci nie powiem. Ale raczej aż tyle nierealnych rzeczy nie jest możliwe [emoji1787][emoji1787][emoji1787]

Tak samo jak okres jest niemożliwy podczas ciąży, bo miesiączka to złuszczanie się błony macicy. Może miałaś krwiaka, nadzerke albo inne przyczyny krwawienia w ciąży, ale miesiączka nie wiem czy można to nazwać [emoji848]

reklama
Ja tak miałam :) dlatego test zrobiłam dopiero po 2 dnia od terminu spodziewanej miesiączki, bo byłam pewna, że za chwilkę, za momencik @ się pojawia :)
Dziewczyny a miała któraś z was tak że test wyszedł pozytywny a miałyscie bóle jak na miesiaczkę tylko nie caly czas, pojawiają się pare razy na dzień.

Do góry