reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2021

Dziewczyny a spotkałyście się z taką sytuacją, że @ się spóźnia, testy negatywne a mimo tego ciąża była? Naczytałam się na różnych forach i jestem w szoku ile kobiet tak miało, myślałam że to jakiś niski odsetek 🤷🏻‍♀️
Ja w to całkiem wierze. Moja mama np do 4-5 miesiąca nie wiedziała ze jest w ciąży. Okres był normalnie co miesiąc. Wiec ja uważam, ze różne rzeczy się zdarzają , bo są wyjątki od reguły 🙂

reklama
Ja miałam taką historie, testy negatywne, w 50 dc beta już spadkowa. Ale ja myślę, że owulacja się przesunęła, była np ok 25-30 dc i zakładam, że u większości kobiet właśnie na tym to polega i nie są tego świadome.
Też tak myślę, ale parę kobiet wypowiadało się, że już miały potwierdzoną ciążę u ginekologa a testy dalej wychodziły negatywne

Przesunięcia może spowodować wszystko, nawet mała infekcja, katarek, psychika, stres, podróż [emoji6]
No tak to racja :) od sierpnia miałam długie cykle 35 dni, potem nawet dwa cykle 37 dni, kiedy w styczniu zaczęłam brać większą dawkę na tarczycę jeden cykl miałam 31 dni i szczera nadzieję, że tak już zostanie:)

Hej Dziewczyny 🙂 Zaczęliśmy się starać z mężem o dzidziusia. Właśnie kończy się nasz pierwszy cykl starań. Dzisiaj mam 26 dzień cyklu. Cykle średnio 29 dni. Od kilku dni utrzymuje mi się ból sutków, zwłaszcza brodawek, baaardzo mocny. Wczoraj i przedwczoraj bolał mnie brzuch trochę jak na okres, trochę jak na owulację, głównie po jednej stronie, dość dość mocno. Promieniował bardzo do krzyża i nieco do uda. Dzisiaj ból ustąpił. Rano zrobiłam test i niestety negatywny. Też rano czułam intensywny zapach żelaza. Jak wróciłam z pracy i usiadłam, żeby odpocząć zaczęła mi lecieć krew z nosa, pierwszy raz w życiu. Myślicie, że mogą to być pierwsze oznaki zapłodnienia, czy raczej szykuje mi się okres morderca?

Dziewczyny a spotkałyście się z taką sytuacją, że @ się spóźnia, testy negatywne a mimo tego ciąża była? Naczytałam się na różnych forach i jestem w szoku ile kobiet tak miało, myślałam że to jakiś niski odsetek 🤷🏻‍♀️
witam się z takiego przypadku lata tutaj po domu mi właśnie 8 letni wybryk tyle z tym że ja miałam okres całą ciążę jak w punkt bez spoznien A o ciąży dowiedziałam się bo wymiotowalam na wszystko wizyta w lutym niby ciąży brak wizyta w marcu okazała się 17 tygodniem

Też tak myślę, ale parę kobiet wypowiadało się, że już miały potwierdzoną ciążę u ginekologa a testy dalej wychodziły negatywne
Moze zrob jutro bete bo juz przy takim spoznieniu jezeli cos bedzie to wyjdzie. Mowilas cos o poniedzialku ? Do tego czasu sie zameczysz psychicznie, lepiej teraz zrob i bedziesz miec czarno na bialym ☺️
u mnie okresu nadal nie ma ale czuje ze lada moment w koncu przyjdzie bo brzuch boli coraz czesciej 😃

reklama
Moze zrob jutro bete bo juz przy takim spoznieniu jezeli cos bedzie to wyjdzie. Mowilas cos o poniedzialku ? Do tego czasu sie zameczysz psychicznie, lepiej teraz zrob i bedziesz miec czarno na bialym ☺️
u mnie okresu nadal nie ma ale czuje ze lada moment w koncu przyjdzie bo brzuch boli coraz czesciej 😃
A Ty robiłaś? Wiesz od czego Ci się @ spóźnia? Myślę, że do poniedziałku wytrzymam, od jutra mam dużo pracy a na weekend jadę do rodziców więc zajmę czymś głowę bez problemu 😉

Do góry