reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2021

Dziewczyny a spotkałyście się z taką sytuacją, że @ się spóźnia, testy negatywne a mimo tego ciąża była? Naczytałam się na różnych forach i jestem w szoku ile kobiet tak miało, myślałam że to jakiś niski odsetek 🤷🏻‍♀️
Ja w to całkiem wierze. Moja mama np do 4-5 miesiąca nie wiedziała ze jest w ciąży. Okres był normalnie co miesiąc. Wiec ja uważam, ze różne rzeczy się zdarzają , bo są wyjątki od reguły 🙂

reklama
Ja miałam taką historie, testy negatywne, w 50 dc beta już spadkowa. Ale ja myślę, że owulacja się przesunęła, była np ok 25-30 dc i zakładam, że u większości kobiet właśnie na tym to polega i nie są tego świadome.
Też tak myślę, ale parę kobiet wypowiadało się, że już miały potwierdzoną ciążę u ginekologa a testy dalej wychodziły negatywne

Przesunięcia może spowodować wszystko, nawet mała infekcja, katarek, psychika, stres, podróż [emoji6]
No tak to racja :) od sierpnia miałam długie cykle 35 dni, potem nawet dwa cykle 37 dni, kiedy w styczniu zaczęłam brać większą dawkę na tarczycę jeden cykl miałam 31 dni i szczera nadzieję, że tak już zostanie:)

Hej Dziewczyny 🙂 Zaczęliśmy się starać z mężem o dzidziusia. Właśnie kończy się nasz pierwszy cykl starań. Dzisiaj mam 26 dzień cyklu. Cykle średnio 29 dni. Od kilku dni utrzymuje mi się ból sutków, zwłaszcza brodawek, baaardzo mocny. Wczoraj i przedwczoraj bolał mnie brzuch trochę jak na okres, trochę jak na owulację, głównie po jednej stronie, dość dość mocno. Promieniował bardzo do krzyża i nieco do uda. Dzisiaj ból ustąpił. Rano zrobiłam test i niestety negatywny. Też rano czułam intensywny zapach żelaza. Jak wróciłam z pracy i usiadłam, żeby odpocząć zaczęła mi lecieć krew z nosa, pierwszy raz w życiu. Myślicie, że mogą to być pierwsze oznaki zapłodnienia, czy raczej szykuje mi się okres morderca?

Dziewczyny a spotkałyście się z taką sytuacją, że @ się spóźnia, testy negatywne a mimo tego ciąża była? Naczytałam się na różnych forach i jestem w szoku ile kobiet tak miało, myślałam że to jakiś niski odsetek 🤷🏻‍♀️
witam się z takiego przypadku lata tutaj po domu mi właśnie 8 letni wybryk tyle z tym że ja miałam okres całą ciążę jak w punkt bez spoznien A o ciąży dowiedziałam się bo wymiotowalam na wszystko wizyta w lutym niby ciąży brak wizyta w marcu okazała się 17 tygodniem

Też tak myślę, ale parę kobiet wypowiadało się, że już miały potwierdzoną ciążę u ginekologa a testy dalej wychodziły negatywne
Moze zrob jutro bete bo juz przy takim spoznieniu jezeli cos bedzie to wyjdzie. Mowilas cos o poniedzialku ? Do tego czasu sie zameczysz psychicznie, lepiej teraz zrob i bedziesz miec czarno na bialym ☺️
u mnie okresu nadal nie ma ale czuje ze lada moment w koncu przyjdzie bo brzuch boli coraz czesciej 😃

reklama
Moze zrob jutro bete bo juz przy takim spoznieniu jezeli cos bedzie to wyjdzie. Mowilas cos o poniedzialku ? Do tego czasu sie zameczysz psychicznie, lepiej teraz zrob i bedziesz miec czarno na bialym ☺️
u mnie okresu nadal nie ma ale czuje ze lada moment w koncu przyjdzie bo brzuch boli coraz czesciej 😃
A Ty robiłaś? Wiesz od czego Ci się @ spóźnia? Myślę, że do poniedziałku wytrzymam, od jutra mam dużo pracy a na weekend jadę do rodziców więc zajmę czymś głowę bez problemu 😉

Do góry