reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2021

A ja pierwszy raz od sierpnia 2020 nie wiem, kiedy mam owu. Zawsze co miesiąc czulam jajnik. 17,18,19dc miałam płodny śluz ale testy owu ciągle negatywne a dziś 20dc. Jedyne co w tym miesiącu było nowego to przez jakieś dwa tygodnie brałam olej z wiesiołka ale przecież chyba to nie ma aż takiego wpływu na owu nie?:)

Śluz płodny może się pojawić na kilka dni przed owulacja (dni płodne), a olej z wiesiołka, owszem, może zwiększyć jego ilość i jakość, po to zreszta jest stosowany.

reklama
Hej dziewczyny, musiałam was trochę nadrobić 😁, my się staramy dalej - 10 dc. Strasznie szybko zleciało, bo kupiliśmy psa i powiem wam, ze fajnie zajmuje czas i głowę - nie ma zamartwiania się czy już jestem w ciąży czy nie. Co prawda muszę się wziąć w garść z mierzeniem temperatury, bo przez poranne wstawanie z psiakiem zapominam 🙃. Cieszę się ze mamy chociaż taka kruszynkę narazie, bo i dzień mija zawsze szybko i weselej. A jutro rozpoczynam monitoring , wiec jestem pełna nadziei !
Moja mama zaszła w ciążę po 5 latach starań w tym samym miesiącu w którym dostała szczeniaka 😁🙈

Dziewczyny a spotkałyście się z taką sytuacją, że @ się spóźnia, testy negatywne a mimo tego ciąża była? Naczytałam się na różnych forach i jestem w szoku ile kobiet tak miało, myślałam że to jakiś niski odsetek 🤷🏻‍♀️

Dziewczyny a spotkałyście się z taką sytuacją, że @ się spóźnia, testy negatywne a mimo tego ciąża była? Naczytałam się na różnych forach i jestem w szoku ile kobiet tak miało, myślałam że to jakiś niski odsetek 🤷🏻‍♀️
Osobiście nie znam takiego przypadku ale też już czytałam takie historie 😬

Moja mama zaszła w ciążę po 5 latach starań w tym samym miesiącu w którym dostała szczeniaka 😁🙈
@KasiaKatarina, wierze w to, bo jeżeli chodzi o blokadę psychiczna to taki nowy nabytek totalnie ja usuwa 😁. Czasami nie wiem który to dzień tygodnia 🤪. A wzięliśmy suczkę husky i czasami daje popalić!

reklama
Do góry