reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2018/2019/2020 - Udało się! :)

Chyba w depresję wpadnę przez tego małego człowieka [emoji38][emoji38][emoji38]O śliczna, gdzie kupowałas ? :) Ja myślę o tej z newbie, ale jej cena [emoji86]Zobacz załącznik 1183657
W Reserved
Screenshot_2020-09-30-15-16-00-151_com.android.chrome.jpg

Pozostało nam jeszcze kupić buciki i będzie komplet.

reklama
Dzięki bo sama jestem ciekawa też mam mieszane uczucia co do tego i strachu
M rozmawial z tym kolegą zarażonym to on z żoną ma pozytywny wynik. Żona nawet nie wiedziała, przechodzi bezobjawowo a on czuje się już dużo lepiej. Gorączka od wczoraj odpuściła i oddycha też już lżej.. nie odczuwa tego ucisku.

Mam aktualizacje stanu zdrowia kolegi M z pracy. Miewa dni w kratke. Jednego czuje sie super a następnego znow ma goraczke. Doszla mu utrata węchu i smaku ale ogolem nie narzeka. W naszym mieście plota juz poszła ze lezy na oiomie... Oczywiście jest w domu i czeka az go wypuszczą z izolacji ale nie szybciej niz 10 października.

Ostatnia edycja:
Dotarla nam kurteczka
Oczywiscie Fifi w biegu.. ciężko zdj zrobic

Zobacz załącznik 1183446Zobacz załącznik 1183447
Bardzo ładna kurteczka [emoji2]

Ja to może jestem dziwna ale nie dałabym tyle za kurtkę [emoji87] wolę używkę za grosze gdzieś dostać, i tak będzie pewnie na jeden sezon, choć ta co teraz kupiłam to pewnie Daga będzie mieć i na przyszła zimę [emoji85]
Chyba w depresję wpadnę przez tego małego człowieka [emoji38][emoji38][emoji38]O śliczna, gdzie kupowałas ? :) Ja myślę o tej z newbie, ale jej cena [emoji86]Zobacz załącznik 1183657
Eee tam [emoji12] chyba nie będzie aż tak źle [emoji12]

Od ponad godziny próbuje uśpić i odłożyć Dage. No i za każdym razem przy odkładaniu klapa i pobudka [emoji52]
Dorwałam dziś mega lekki i w całkiem dobrym stanie wózek parasolkę dla Dagi [emoji41] z tym bebetto już coraz ciężej, choć i tak głównie nosimy się w nosidle, ale czasami wózek jest konieczny a znoszenie i wnoszenie tego wielkiego 15kg plus 9kg Dagi to dramat... Teraz będzie łatwiej bo wózek jakieś 7kg plus Daga i spokojnie jedna ręką daje rade [emoji41]
I to wózek za darmo praktycznie (wymiana na rzeczy które ja miałam do oddania)
Powiedzcie że nie tylko Daga ma takie pomysły [emoji85] wystawiała tak dziś ciągle głowę i śmiała się w głos jak mało kiedy [emoji1787][emoji1787]
IMG_20201005_162144.jpeg
IMG_20201005_151934.jpeg

Od ponad godziny próbuje uśpić i odłożyć Dage. No i za każdym razem przy odkładaniu klapa i pobudka [emoji52]
Dorwałam dziś mega lekki i w całkiem dobrym stanie wózek parasolkę dla Dagi [emoji41] z tym bebetto już coraz ciężej, choć i tak głównie nosimy się w nosidle, ale czasami wózek jest konieczny a znoszenie i wnoszenie tego wielkiego 15kg plus 9kg Dagi to dramat... Teraz będzie łatwiej bo wózek jakieś 7kg plus Daga i spokojnie jedna ręką daje rade [emoji41]
Powiedzcie że nie tylko Daga ma takie pomysły [emoji85] wystawiała tak dziś ciągle głowę i śmiała się w głos jak mało kiedy [emoji1787][emoji1787]Zobacz załącznik 1184668Zobacz załącznik 1184670
Ciekawe czy w zimie pojedzie. Ja właśnie czekam z takim na wiosnę. Narazie też dobrze trafilam na 7 kg, ale nie parasolkę i też się spinam czy pojedzie w gorszych warunkach.

A dlaczego ja nosisz, nie ma gdzie zostawić wózka ? Jeszcze w nosidle to aż mnie plecy zabolały

Ciekawe czy w zimie pojedzie. Ja właśnie czekam z takim na wiosnę. Narazie też dobrze trafilam na 7 kg, ale nie parasolkę i też się spinam czy pojedzie w gorszych warunkach.

A dlaczego ja nosisz, nie ma gdzie zostawić wózka ? Jeszcze w nosidle to aż mnie plecy zabolały

U nas zimy są raczej takie bez śniegu więc myślę że nie będzie problemu [emoji846]

Uwierz że mnie plecy bolą bardziej od wniesienia i zniesienia wózka raz dziennie niż po całodziennym spacerze z młoda w nosidle, w nosidle nie odczuwam jej ciężaru i jest mega wygodnie [emoji6]

A wnoszę i znoszę wózek bo u nas nie ma gdzie zostawić niestety [emoji2368]

U nas druga runda choroby. U mnie duszność, ból gardła zajebisty... Drugi raz w przeciągu 3 tygodni. Ona zasmarkana

O kurcze zdrówka dla was [emoji8]

reklama
Powiedzcie że nie tylko Daga ma takie pomysły [emoji85] wystawiała tak dziś ciągle głowę i śmiała się w głos jak mało kiedy [emoji1787][emoji1787]Zobacz załącznik 1184668Zobacz załącznik 1184670
Haha mala akrobatka. Filip nie wie za bardzo co to folia w wozku 😂
Co do cen to przyznam ze zawsze sprzedam kurteczke. Takie firmowe niezniszczone nawet jak za 60zl to jestem zadowolona. Kurteczki z pepco mierzylam i nam nie pasowaly wiec coz.. zreszta spodenki z h&m tez mi byly drogie a kupilam.. nie mowie juz nic o scootandride.. maja dzieci te 500+.. odkładamy im tez oszczednosci.. zapewne gdybym nie mogla to bym nie kupila. Kiedys mielismy zdecydowanie cięższe czasy.

Do góry