reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018/2019/2020 - Udało się! :)

reklama
Igor już waży jakieś 1810 :)) jeszcze jakieś 190 gram do opuszczenia inkubatora i później kilka dni w łóżeczku żeby zobaczyli czy nie traci za bardzo ciepłoty ciała, a co za tym idzie wagi i mamy nadzieję, że w przyszłym tyg na weekend nas wypuszcza...
Trzymajcie kciuki bo już siedzę tu 3 tydzień :(
IMG_20190701_204805674.jpeg

Zazdroszczę! Ja tak chciałam wstawać to mi nie pozwoliły. Jedna na sali że mną po 13h hiateryzowala że nie wstaje, to położna (akurat na oddziale ta jedna jedyna była nie miła) powiedziala jej mocno dosadnie że skoro chciała cc na życzenie to niech wstaje i nie hisyeryzuje (Pani po drugiej stronie sali jeszcze dobrze nóg nie czuła i już chciała wstawać, a Pani to co robi).
Także ten... [emoji23][emoji2360]
U mnie w szpitalu pionizuja po 4-5 h od CC dobrze nogi mi jeszcze nie wróciły, a ja musiałam iść z położna się myć [emoji14] ale też bardzo szybko doszłam do siebie, dzień później już normalnie chodziłam

Cudowności maleńkości[emoji76]
Zobaczysz za rok nie będzie ani śladu że wczesniak!
Igor już waży jakieś 1810 :)) jeszcze jakieś 190 gram do opuszczenia inkubatora i później kilka dni w łóżeczku żeby zobaczyli czy nie traci za bardzo ciepłoty ciała, a co za tym idzie wagi i mamy nadzieję, że w przyszłym tyg na weekend nas wypuszcza...
Trzymajcie kciuki bo już siedzę tu 3 tydzień :( Zobacz załącznik 993007

Majka też taka pchalka była. Nóżki i rączki jak patyczki [emoji76]

Jaki cudowny chłopiec [emoji170][emoji170][emoji170] i bez żadnej rurki! Czyli jedzenie z butli idzie mu coraz lepiej?

Kochany! [emoji7][emoji7]

reklama
Moja bez pieluchy od roku. Odpieluchowalam jak miala 1.5 roku. W nocy tez bez. W wozku też nie jezdzi odkad nauczyla sie chodzic

Do góry