reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018/2019/2020 - Udało się! :)

reklama
Hej dziewczynki już po USG. Jest wszystko dobrze, jest dzidzia i jest serduszko [emoji7][emoji7][emoji7] z USG 6tc3d więc ciąża młodsza ;)
Cudowne wiesci [emoji173][emoji173][emoji173] bardzo sie ciesze [emoji4][emoji7]

No to ja juz jestem po[emoji854] godzine siedzialam w gabinecie z czego jakies 40min lezalam na usg [emoji85]
Pan doktor bardzo fajny, wszystko opowiadal dokładnie co i jak w danym momencie mierzy, mówił czy wszystko ok.
Dzidzia nam uciekala i nie chciała zbyt dobrze współpracować, zwlaszcza nie chciała pokazac co ma miedzy nogami [emoji85] wiec doktor stukal mi tym usg po brzuchu, ruszal mi brzuchem ale sie udało w koncu wszystko dokladnie sprawdzić - wszystko z maluszkiem w jak najlepszym porządku, pomiary wszystkie w normie, rosnie rowno z tp.
To co dla mnie najwazniejsze - serduszko idealne ! [emoji173][emoji7] chce wierzyc ze lekarz niczego nie przeoczyl i ze nie bedzie znow niespodzianki po porodzie [emoji120]
Poki co jest wszystko super ! I tego od dzis sie trzymam[emoji854]
Szyjka 3,8 i według lekarza super i nie mam sie nic martwić [emoji854]
No i na Koniec powiem wam kogo nosze w brzuszku [emoji7] jest tam moja wymarzona Dagmara !!! [emoji173][emoji173]
Jestem przeszczesliwa z jednego i drugiego powodu [emoji7]

Ale zeby nie było tak milutko caly czas to jak wrocilysmy na parking to jakis nawiedzony dziad stal nam przy aucie i darl sie ze zle zaparkowalysmy, ze jestesmy glupie baby i nie idzie przejść co bylo absolutna bzdurą ale gosciu tak mnie z równowagi wyprowadzil ze szok[emoji34] a po powrocie do domu dopiero zauwazylysmy ze caly bok auta jest zarysowany ewidentne gwozdziem lub czyms innym [emoji34]
IMG_20190123_123430.jpeg

Kamila piękna maleńka [emoji7] i bardzo bardzo się cieszę że wszystko z serduszkiem dobrze.
Co do tego gosciA to jakiś psychiczny był ;/

reklama
Do góry