reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018/2019/2020 - Udało się! :)

Ja już od kilku dni mecze się z okropnymi bólami głowy od rana do wieczora [emoji58] na mnie apap nie działa więc nawet nie biorę. Innych leków które by mi pomogły nie można...

reklama
Wypiłam i położyłam się będę czekać na efekt. Ewentualnie paracetamol wezmę, od paru dni mnie boli głowa. Ciśnienie mam w normie ale mimo to ból niesamowity. Dziękuję :)
Js mialam w ciąży non stop bole glowy i to straszne. Woda z cytryna w dużych ilościach pomagała.

No ciśnienie na granicy. Kontroluj czy nie skacze bardziej
Jak się nie stresuje to nie skacze, po wczorajszej rozmowie z moim nie wiem jak to nawet nazwać byłym mężem, który mnie zwyzywał byłam zestresowana. W nocy źle spałam więc pewnie nerwy. A wcześniej 120/60 góra 125/70. Zapisuje sobie ciśnienia

Wypiłam i położyłam się będę czekać na efekt. Ewentualnie paracetamol wezmę, od paru dni mnie boli głowa. Ciśnienie mam w normie ale mimo to ból niesamowity. Dziękuję :)
Mi pomaga wysmarowanie czoła,skronii amolem. Ulga natychmiastowa [emoji6] a jak nie pomaga to Apap albo paracetamol.

Mi pomaga wysmarowanie czoła,skronii amolem. Ulga natychmiastowa [emoji6] a jak nie pomaga to Apap albo paracetamol.
Dziękuję za rady, dzisiaj już trochę lepiej ale nic miałam nieprzespana tak jak czułam. Ciśnienie było w normie a głowę mi rozsadzało. Na domiar wszystkiego zaczął padać śnieg :D

reklama
Do góry