reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2018/2019/2020 - Udało się! :)

Lada moment będziemy witac kolejne malenstwo :) super ze wszystko zmierza juz ku koncowi.. Zawsze to lepsza perspektywa niz jak sie nie dzieje nic :) 3mamy kciuki z Filipem :)

On skradl cale moje serce. Normalnie. Po takim pobycie w szpitalu bym narzekala ze długo ze mi zle.. Ale z nim wszystko jest prostsze. Julcia duza. Samodzielna daje rade. Teraz jak M przyjezdza do nas do szpitala zostawala sama w domu lub szla na dwor z kolezanka. Wszystko w granicach rozsadku. Moje dziecko jedno juz takie dorosle to chociaż Filipa przylepke bede miala. On beze mnie zyc nie umie :)
Ile twoja corka.ma lat? Moja w tym romu 9 i tak sie ciesze z tej duzej roznicy wieku, ona mnie juz az tak nie potrzebuje, a ja mogę bez problemu zajmowac się małą. No i starsza pomaga mi duużo :)

reklama
Spore te wasze dzieciaczki [emoji2]
Ja mam nadzieję że Daga będzie podobna do brata i nie będzie duża [emoji41] młody miał 3050g i taka wagę córki bym sobie życzyła[emoji16]

Czekam na wizytę bo chciał się ze mną skonsultować ten lekarz, który mi wykonywał badania prenatalne. Ech stresuje się... [emoji17]

@paulina1994 mi też tak skacze tsh, ale mi to skakało i przed ciąża. 4 kwietnia miałam tsh coś ok 2 lekarz zwiększył dawkę a 30 kwietnia miałam 0,17... Czyli poniżej normy.... Mój gin mówi że żelazo brać 4 h po euthyroxie. No i magnezu też nie brać bezpośrednio z zelazem lub zaraz po[emoji6] generalnie cały dzień mam rozstawiony pod branie tabletek, żeby jedna drugiej nie przeszkadzała [emoji6]
Kurcze ja zastanawiam się na poważnie jak podzielić te leki żeby nie brać Euthyroxu z żelazem i żelaza z magnezem bo magnez mam 3 razy dziennie więc jak pierwszy biorę koło 8 rano kolejny koło 15, a końcowy koło 21-22 to ciężko to rozdzielić pomóżcie dziewczyny :))
Witaminy z żelazem przeniosłam już na wieczór żeby była ta przerwa z Euthyroxem, ale musiałabym też przenieść jakoś magnez wieczorny teraz orientuje się któraś ile musi być odstępu między żelazem a magnezem ?

Nie stresuj się tylko daj znać po wizycie :* trzymam kciuki mocno ! :))
Staram się kochana, ale tak się boje, że powie mimo wszystko że coś nie tak. Ach to pozytywne myślenie mnie zawodzi, jeśli chodzi o moje maleństwo. Ciekawe czy Usg też mi zrobi. Dam znać po wizycie.

Ile twoja corka.ma lat? Moja w tym romu 9 i tak sie ciesze z tej duzej roznicy wieku, ona mnie juz az tak nie potrzebuje, a ja mogę bez problemu zajmowac się małą. No i starsza pomaga mi duużo :)
Jula rocznikowo ma 10 a skonczy je dopiero w grudniu.. W zasadzie ledwo 4 mce temu skończyła 9 hehe ale grudniaki juz tak maja.

reklama
Do góry