reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018/2019/2020 - Udało się! :)

reklama
Dziewczyny gratuluje bijacych serduszek :) tak to prawda uczucie nieziemskie.
gdyby ktoras chciala kiedys zdecydowac sie na detektor tetna plodu moge oddac za koszta wysylki w pelni sprawny.. jedynie żel jest po terminie waznosci ale ja tez taki odkupilam od kogos i nawet nie widzialam :p
Dziękujemy ❤️

Jak tam u Was Dziewczyny?

Wczoraj skorzystalismy z pięknej pogody i pojechaliśmy do Szczyrku. Było pięknie, dużo wrażeń, dużo kilometrów. Niestety kondycja już nie ta i wróciłam cała polamana. W nocy spać nie mogłam bo mnie wszystko bolało. Teraz już trochę lepiej ale i tak brak sił. O 15 mam wizytę to sprawdzimy co tam u synka słychać. Mam nadzieję że ten wysiłek wczorajszy nie wpłynął źle na szyjke.

Miłego dnia [emoji8]

Wczoraj skorzystalismy z pięknej pogody i pojechaliśmy do Szczyrku. Było pięknie, dużo wrażeń, dużo kilometrów. Niestety kondycja już nie ta i wróciłam cała polamana. W nocy spać nie mogłam bo mnie wszystko bolało. Teraz już trochę lepiej ale i tak brak sił. O 15 mam wizytę to sprawdzimy co tam u synka słychać. Mam nadzieję że ten wysiłek wczorajszy nie wpłynął źle na szyjke.

Miłego dnia [emoji8]

Kciuki za wizyte [emoji110][emoji110]
Ktory juz masz tc ?

Zazdroszczę wypadu [emoji6]
U nas wczoraj bylo pieknie bo 19stopni wiec większość czasu dnia na dworze z mlodym spedzilam [emoji6]

Dzis juz brak sloneczka i chlodno i mokro [emoji53] a ja juz bym chciala taka ładna wiosne [emoji7]

Ktory juz masz tc ?

U nas wczoraj bylo pieknie bo 19stopni wiec większość czasu dnia na dworze z mlodym spedzilam [emoji6]

Dzis juz brak sloneczka i chlodno i mokro [emoji53] a ja juz bym chciala taka ładna wiosne [emoji7]
Jutro będzie 22+0. No wczoraj było pięknie wiosennie a dziś znowu chłodno i deszcz. Też już nie mogę doczekać się wiosny. A Ty kiedy wizytujesz? Jak się czujesz?

Ktory juz masz tc ?

To identycznie jak u mnie :(!

Miłego dnia [emoji8]
Szczyrk moje okolice ❤️❤️

Jutro będzie 22+0. No wczoraj było pięknie wiosennie a dziś znowu chłodno i deszcz. Też już nie mogę doczekać się wiosny. A Ty kiedy wizytujesz? Jak się czujesz?
Ooo to już dosc daleko jestes tez [emoji3]

Ja dopiero co wizyte mialam w poniedzialek 11.03, kolejna pewnie 08.04 [emoji6]i podgladalam moje zdrowe i szalone 1280g [emoji7]
Czuje sie ok, wiadomo ciagle cos mi dokucza jak to w ciąży [emoji14] ale sie nie przejmuje, moglabym jeszcze z pol roku w ciąży pochodzić a zostalo mi UWAGA... 80dni do tp...[emoji33]

To identycznie jak u mnie :(!
A najgorsze ze jeszcze pewnie z dwa tygodnie takiej parszywej pogody sie zapowiada..[emoji53]

Dziewczyny miałyście w ciąży takie kłucie w jajnikach, ciągnięcie ? Ale głównie przy chodzeniu, jak próbuje zmienić pozycję w czasie snu, myślę, że to może być kwestia rozciągania, nie boli to jakoś bardzo, że muszę tabletkę wziąć czy coś, ale takie niekomfortowe uczucie :/
I powiedzcie mi miałyście/macie też dużo śluzu w ciąży ? Ja od początku bez wkładki nie wychodzę :/ na początku wam pisałam, że w pierwszym trymestrze był żółty, a teraz już jest biały, kremowy, czasami jak woda, ale ciągle mokro są lepsze i gorsze dni, ale przewaga tych "mokrych" :/ przed ciążą raczej też zawsze coś tam było nigdy nie było tak, że miałam sucho

reklama
Dziewczyny miałyście w ciąży takie kłucie w jajnikach, ciągnięcie ? Ale głównie przy chodzeniu, jak próbuje zmienić pozycję w czasie snu, myślę, że to może być kwestia rozciągania, nie boli to jakoś bardzo, że muszę tabletkę wziąć czy coś, ale takie niekomfortowe uczucie :/
I powiedzcie mi miałyście/macie też dużo śluzu w ciąży ? Ja od początku bez wkładki nie wychodzę :/ na początku wam pisałam, że w pierwszym trymestrze był żółty, a teraz już jest biały, kremowy, czasami jak woda, ale ciągle mokro są lepsze i gorsze dni, ale przewaga tych "mokrych" :/ przed ciążą raczej też zawsze coś tam było nigdy nie było tak, że miałam sucho
Klucia to rozciaganie, tez tak mialam doac dlugo [emoji6]
A co do ilosci śluzu to niestety normalne [emoji6] teraz jak zaleczylam infekcje to i tak mam znow mnóstwo [emoji57]

Do góry