MalaMi24
Fanka BB :)
Mam taką nadzieję już marzę, żeby prawa ręka moc coś zrobić. Dzidzia daje mi siłę...Będzie! Dzielna jesteś. Tak trzymaj.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mam taką nadzieję już marzę, żeby prawa ręka moc coś zrobić. Dzidzia daje mi siłę...Będzie! Dzielna jesteś. Tak trzymaj.
DziękujemyDziewczyny gratuluje bijacych serduszek tak to prawda uczucie nieziemskie.
gdyby ktoras chciala kiedys zdecydowac sie na detektor tetna plodu moge oddac za koszta wysylki w pelni sprawny.. jedynie żel jest po terminie waznosci ale ja tez taki odkupilam od kogos i nawet nie widzialam
Jak tam u Was Dziewczyny?
Wczoraj skorzystalismy z pięknej pogody i pojechaliśmy do Szczyrku. Było pięknie, dużo wrażeń, dużo kilometrów. Niestety kondycja już nie ta i wróciłam cała polamana. W nocy spać nie mogłam bo mnie wszystko bolało. Teraz już trochę lepiej ale i tak brak sił. O 15 mam wizytę to sprawdzimy co tam u synka słychać. Mam nadzieję że ten wysiłek wczorajszy nie wpłynął źle na szyjke.
Miłego dnia [emoji8]
Jutro będzie 22+0. No wczoraj było pięknie wiosennie a dziś znowu chłodno i deszcz. Też już nie mogę doczekać się wiosny. A Ty kiedy wizytujesz? Jak się czujesz?Kciuki za wizyte [emoji110][emoji110]
Ktory juz masz tc ?
Zazdroszczę wypadu [emoji6]
U nas wczoraj bylo pieknie bo 19stopni wiec większość czasu dnia na dworze z mlodym spedzilam [emoji6]
Dzis juz brak sloneczka i chlodno i mokro [emoji53] a ja juz bym chciala taka ładna wiosne [emoji7]
To identycznie jak u mnie !Kciuki za wizyte [emoji110][emoji110]
Ktory juz masz tc ?
Zazdroszczę wypadu [emoji6]
U nas wczoraj bylo pieknie bo 19stopni wiec większość czasu dnia na dworze z mlodym spedzilam [emoji6]
Dzis juz brak sloneczka i chlodno i mokro [emoji53] a ja juz bym chciala taka ładna wiosne [emoji7]
Szczyrk moje okoliceJak tam u Was Dziewczyny?
Wczoraj skorzystalismy z pięknej pogody i pojechaliśmy do Szczyrku. Było pięknie, dużo wrażeń, dużo kilometrów. Niestety kondycja już nie ta i wróciłam cała polamana. W nocy spać nie mogłam bo mnie wszystko bolało. Teraz już trochę lepiej ale i tak brak sił. O 15 mam wizytę to sprawdzimy co tam u synka słychać. Mam nadzieję że ten wysiłek wczorajszy nie wpłynął źle na szyjke.
Miłego dnia [emoji8]
Ooo to już dosc daleko jestes tez [emoji3]Jutro będzie 22+0. No wczoraj było pięknie wiosennie a dziś znowu chłodno i deszcz. Też już nie mogę doczekać się wiosny. A Ty kiedy wizytujesz? Jak się czujesz?
A najgorsze ze jeszcze pewnie z dwa tygodnie takiej parszywej pogody sie zapowiada..[emoji53]To identycznie jak u mnie !
Klucia to rozciaganie, tez tak mialam doac dlugo [emoji6]Dziewczyny miałyście w ciąży takie kłucie w jajnikach, ciągnięcie ? Ale głównie przy chodzeniu, jak próbuje zmienić pozycję w czasie snu, myślę, że to może być kwestia rozciągania, nie boli to jakoś bardzo, że muszę tabletkę wziąć czy coś, ale takie niekomfortowe uczucie :/
I powiedzcie mi miałyście/macie też dużo śluzu w ciąży ? Ja od początku bez wkładki nie wychodzę :/ na początku wam pisałam, że w pierwszym trymestrze był żółty, a teraz już jest biały, kremowy, czasami jak woda, ale ciągle mokro są lepsze i gorsze dni, ale przewaga tych "mokrych" :/ przed ciążą raczej też zawsze coś tam było nigdy nie było tak, że miałam sucho