reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018/2019/2020 - Udało się! :)

Jak wy czulyscie sie przed porodem ? Jaki bol, skurcze mialyscie ? Mnie boli krocze jakbym miala zaraz peknac, brzuch juz nie twardnienie, ale caly czas bol miesiaczkowy. Moze robi sie wieksze rozwarcie, juz swiruje

Mnie kłuło na dole jakby w środku pochwy jakby mnie kto igła dźgał. Ale to przy chodzeniu. Potem jak odszedł czop to molestowałam sutki i miałam skurcze już.

reklama
Dziewczyny ja na szybko bo nie mam chwili, zaraz wychodzimy do domu. Zosia przyszła na świat sn 13 marca o godzinie 11.53, ważyła 3430 g, na szczęście jest zdrowa (mimo zielonych wód), nie ma zoltaczki, niestety nie mam pokarmu, na razie mm, walczymy o laktacje, jeśli się nie uda, to trudno. Poczytam Was w weekend, jak już ogarnę się nieco. Pozdrawiam obolała ale szczęśliwa ❤️
SAVE_20190314_132233.jpeg

Dziewczyny ja na szybko bo nie mam chwili, zaraz wychodzimy do domu. Zosia przyszła na świat sn 13 marca o godzinie 11.53, ważyła 3430 g, na szczęście jest zdrowa (mimo zielonych wód), nie ma zoltaczki, niestety nie mam pokarmu, na razie mm, walczymy o laktacje, jeśli się nie uda, to trudno. Poczytam Was w weekend, jak już ogarnę się nieco. Pozdrawiam obolała ale szczęśliwa [emoji3590]Zobacz załącznik 951861
Cudowna [emoji173]
Gratuluję i zdrówka dla Was..

Dziewczyny ja na szybko bo nie mam chwili, zaraz wychodzimy do domu. Zosia przyszła na świat sn 13 marca o godzinie 11.53, ważyła 3430 g, na szczęście jest zdrowa (mimo zielonych wód), nie ma zoltaczki, niestety nie mam pokarmu, na razie mm, walczymy o laktacje, jeśli się nie uda, to trudno. Poczytam Was w weekend, jak już ogarnę się nieco. Pozdrawiam obolała ale szczęśliwa [emoji3590]Zobacz załącznik 951861
Gratuluje [emoji8][emoji8]

Jaka sliczna dziewczynka [emoji173][emoji173]

Gratuluje kochana! Śliczna dziewczynka! Trzymam kciuki za cycusie by ruszyły. Maluch najlepiej uruchomi laktację. Przystawiaj przystawiaj i jeszcze raz przystawiaj. Staraj się przynajmniej na tyle ile możesz. Może się uda.
Zdrówka dla malutkiej a tobie szybkiego powrotu do formy.

Hej kobietki, odebrałam dzisiaj wyniki Pappy i wyszło ryzyko trisomii 21 1:33 ...... Mamy ok tygodnia na podjęcie decyzji czy robimy aminopunkcje...
Też powtarzałam że to głupie statystyki ale teraz, jak jestem w tej sytuacji, jestem załamana [emoji37][emoji22] Piąta ciąża, mamy tylko jednego syna i teraz kolejny raz nam się świat sypie? Nie ogarniam dzisiaj l [emoji22]

reklama
Hej kobietki, odebrałam dzisiaj wyniki Pappy i wyszło ryzyko trisomii 21 1:33 ...... Mamy ok tygodnia na podjęcie decyzji czy robimy aminopunkcje...
Też powtarzałam że to głupie statystyki ale teraz, jak jestem w tej sytuacji, jestem załamana [emoji37][emoji22] Piąta ciąża, mamy tylko jednego syna i teraz kolejny raz nam się świat sypie? Nie ogarniam dzisiaj l [emoji22]

Kochana, wiem ze latwo mi mowic ale glowa do gory ! Trzeba wierzyc ze bedzie dobrze [emoji8]
Musicie przemyslec temat amnio...
A nie chcecie zrobić ktoregos z tych dodatkowych nieinwazyjnych badan ?

Do góry