reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018/2019/2020 - Udało się! :)

reklama
@liczba ale swietny ten Twoj pieseł!!!!
ciekawe jak zareaguje na dziecko...
moja to ja juz wiem ze podejdzie.. powacha i ucieknie... nie specjalnie bedzie sie cieszyc.. za to mojej mamy pies to samiec a zachowuje sie jak mamka przy takich maluchach.. na krok nie odstapi lezy obok pilnuje i nie pozwala dotknac.

@liczba ale swietny ten Twoj pieseł!!!!
ciekawe jak zareaguje na dziecko...
moja to ja juz wiem ze podejdzie.. powacha i ucieknie... nie specjalnie bedzie sie cieszyc.. za to mojej mamy pies to samiec a zachowuje sie jak mamka przy takich maluchach.. na krok nie odstapi lezy obok pilnuje i nie pozwala dotknac.

Ja mysle, ze bedzie pilnowala i wachala, ale na poczatku bedzie chodzic i robic smutne minki zeby sie tylko nia zajmowac tak jak do tej pory. To taki nasz maluch caly czas na kolanach. Takze bede musiala mimo wszystko ta milosc jakos dzielic haha

Ja mysle, ze bedzie pilnowala i wachala, ale na poczatku bedzie chodzic i robic smutne minki zeby sie tylko nia zajmowac tak jak do tej pory. To taki nasz maluch caly czas na kolanach. Takze bede musiala mimo wszystko ta milosc jakos dzielic haha
wyobrazam sibie. nasza tez jest jak coreczka.. mala kluseczka.. spi z nami w lozku na podusi.. ani mysli inaczej.. ciagle glaskana pieszczochana.. bedzie to tez dla niej niezle wywrocenie zycia.

A co ja sie z ta moja Klara nalatam po schodach z 3 pietra. Wlasnie sie wybieram i juz ledwo sie tocze. Najgorzej teraz, ze boli mnie gardlo, katar ;/ w nocy mam cala glowe mokra, cala jestem jak szczur ;/

reklama
Do góry