reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018/2019/2020 - Udało się! :)

Ja nie mówie o parasolce bo ta faktycznie do kitu jest. Ale z biegiem czasu lepiej kupic coś kompaktowego co łatwo składa się i mieści bez problemu do bagażnika. W tych wózkach 2 czy 3 w 1 to najgorsze jest składanie, a spacerowki to już w ogole. Osobno siedzisko osobno rama. No ja nie użyłam z córką ani razu spacerowki. Kupiliśmy britax b aigle. Mieszkamy w górzystym terenie nie ma chodnikow tylko raczej polne kamieniste drogi i spisywała się świetnie ma koła piankowe. Pompowane też fajne, ale ciągle balam się, że przebije opone. Ale to już sama musisz podjąć decyzje, wiedzieć czego szukasz :)

reklama
Ja kupiłam używaną gondole Bexa Line, a jak mała będzie siedziec, to od razu kupuje moj wymarzony czarny Quinny zapp flex plus [emoji7]

Ja nie mówie o parasolce bo ta faktycznie do kitu jest. Ale z biegiem czasu lepiej kupic coś kompaktowego co łatwo składa się i mieści bez problemu do bagażnika. W tych wózkach 2 czy 3 w 1 to najgorsze jest składanie, a spacerowki to już w ogole. Osobno siedzisko osobno rama. No ja nie użyłam z córką ani razu spacerowki. Kupiliśmy britax b aigle. Mieszkamy w górzystym terenie nie ma chodnikow tylko raczej polne kamieniste drogi i spisywała się świetnie ma koła piankowe. Pompowane też fajne, ale ciągle balam się, że przebije opone. Ale to już sama musisz podjąć decyzje, wiedzieć czego szukasz :)

A ja właśnie myślałam, że na moje drogi to pompowane kurcze mówisz, że lepsze piankowe ? Dla mnie to na razie czarna magia i patrzę bardziej wizualnie, a nie chciałabym później bluźnić przy pierwszym lepszym spacerze :/

Paulina mi z piankowymi wygodniej, ale sama poprobuj pojedz do sklepu porownaj i poszukaj na olx :p
Nie chce żebyś na mnie też bluźniła później. Każdemu pasuje co innego. Jedyne co możesz wziac do siebie to kupic używana gondole i później możesz poszaleć ze spacerówką. Tutaj masz ogromny wybor na niewygodne tereny.

reklama
Tez uważam że nie ma co szaleć na gondoli. To posłuży dopóki dziecko nie będzie siadać - u nas niecałe 6 miesięcy przy drugim! Mam gondole nowka wiec teraz nie kupuje.
Powiedziałam, że chce GreenTom jako spacerówkę późniejsza i tej wersji sie trzymam. Parasolkę tez mam, ale to używałam jak mlody był raczej chodzącym dzieckiem a ja brałam ja „na wszelki wypadek” gdyby jednak sie zmęczył spacerkiem.

Link do: Wyniki Szukania w Grafice Google dla https://image.ceneostatic.pl/data/products/41432614/f-greentom-upp-reversible-bialo-szary-spacerowy.jpg

Ostatnia edycja:
Do góry