reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018/2019/2020 - Udało się! :)

reklama
Hej :) co u Was ciocie?
Ja padam ze zmęczenia [emoji51]młoda chyba przechodzi skok i był dziś dramat przy usypianiu [emoji55]

A ogólnie to za tydzień już roczek [emoji2368][emoji7]

Podrzucę wam jej fotki które ostatnio uwielbiam [emoji85]
IMG_20200523_182641_2.jpeg
IMG_20200518_181209.jpeg

@Maliina jedziemy, wszystko było ok fotel nam się podobał dopasowany spoko, zasnęła i opada głową. No nie.moge na to patrzeć :/:/:/ jak jest u Was
IMG_20200529_135625.jpg

U nas tak nie ma. Zrobię Ci zdjecie jak będziemy jechac i bedzie spal. Ale my korzystamy z podkladki bo mamy profil kanapy pod duzym kątem. Może w tym rzecz?
Podkładka będzie konieczna. Teraz w aucie mamy męczarnie i nerwowe, bo ja obudziliśmy.
Tu zdjęcie normalnie to jest dobrze dopasowany. Ale bez podkładki grawitacja robi swoje. Zły kąt :/:/ a my mamy przed sobą jeszcze 3 godziny drogi ehh
IMG_20200529_143035.jpg

@liczba jakie auto macie? Jak minęła reszta podrozy? Widze ze skorzana kanapa uzywacie podkladki na kanape? Fotelik może ja zniszczyć..

Jakoś zlecialo. Audi a4b7. Nie mamy podkładki.
My w niedzielę za tydzień będziemy jechać dłużej bo jedziemy do Poznania to na pewno mały bedzie spał i podeślę fotę. Mam gdzieś zdjęcie jak kupiliśmy fotelik i zasnął na powrocie ale wtedy jeszcze nie mielismy podkładki poziomującej... Takze pokażę Ci teraz stare a za tydzień zaktualizuje
received_171942627391601.jpeg

Jedno pytanie mam jeszcze? Skrecaja Ci sie pasy?? Ja na łeb dostaje.. czasem tak fajnie a raz sie skreca i nie idzie tego do ładu doprowadzić..

My w niedzielę za tydzień będziemy jechać dłużej bo jedziemy do Poznania to na pewno mały bedzie spał i podeślę fotę. Mam gdzieś zdjęcie jak kupiliśmy fotelik i zasnął na powrocie ale wtedy jeszcze nie mielismy podkładki poziomującej... Takze pokażę Ci teraz stare a za tydzień zaktualizuje
Zobacz załącznik 1126559
Jedno pytanie mam jeszcze? Skrecaja Ci sie pasy?? Ja na łeb dostaje.. czasem tak fajnie a raz sie skreca i nie idzie tego do ładu doprowadzić..
Ta podkładka i tak jest tylko od strony nóg dziecka. Z tego co mi pokazywał facet. U mnie z pasami jeszcze nie zauważyłam problemu. Luzuje się jednym pstryknięciem i zaciąga gladko

reklama
Do góry