paulina1994
Fanka BB :)
Hej co u Was ciocie?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja padam ze zmęczenia [emoji51]młoda chyba przechodzi skok i był dziś dramat przy usypianiu [emoji55]Hej co u Was ciocie?
U nas tak nie ma. Zrobię Ci zdjecie jak będziemy jechac i bedzie spal. Ale my korzystamy z podkladki bo mamy profil kanapy pod duzym kątem. Może w tym rzecz?@Maliina jedziemy, wszystko było ok fotel nam się podobał dopasowany spoko, zasnęła i opada głową. No nie.moge na to patrzeć :/:/:/ jak jest u Was Zobacz załącznik 1126213
Podkładka będzie konieczna. Teraz w aucie mamy męczarnie i nerwowe, bo ja obudziliśmy.U nas tak nie ma. Zrobię Ci zdjecie jak będziemy jechac i bedzie spal. Ale my korzystamy z podkladki bo mamy profil kanapy pod duzym kątem. Może w tym rzecz?
Jakoś zlecialo. Audi a4b7. Nie mamy podkładki.@liczba jakie auto macie? Jak minęła reszta podrozy? Widze ze skorzana kanapa uzywacie podkladki na kanape? Fotelik może ja zniszczyć..
My w niedzielę za tydzień będziemy jechać dłużej bo jedziemy do Poznania to na pewno mały bedzie spał i podeślę fotę. Mam gdzieś zdjęcie jak kupiliśmy fotelik i zasnął na powrocie ale wtedy jeszcze nie mielismy podkładki poziomującej... Takze pokażę Ci teraz stare a za tydzień zaktualizujeJakoś zlecialo. Audi a4b7. Nie mamy podkładki.
Ta podkładka i tak jest tylko od strony nóg dziecka. Z tego co mi pokazywał facet. U mnie z pasami jeszcze nie zauważyłam problemu. Luzuje się jednym pstryknięciem i zaciąga gladkoMy w niedzielę za tydzień będziemy jechać dłużej bo jedziemy do Poznania to na pewno mały bedzie spał i podeślę fotę. Mam gdzieś zdjęcie jak kupiliśmy fotelik i zasnął na powrocie ale wtedy jeszcze nie mielismy podkładki poziomującej... Takze pokażę Ci teraz stare a za tydzień zaktualizuje
Zobacz załącznik 1126559
Jedno pytanie mam jeszcze? Skrecaja Ci sie pasy?? Ja na łeb dostaje.. czasem tak fajnie a raz sie skreca i nie idzie tego do ładu doprowadzić..
Nie. Ta podkladka ochronna jest nakladana na fotel i lezy na siedzisku.Ta podkładka i tak jest tylko od strony nóg dziecka. Z tego co mi pokazywał facet. U mnie z pasami jeszcze nie zauważyłam problemu. Luzuje się jednym pstryknięciem i zaciąga gladko