Podobne tematy
- 174974
- Staramy się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja sie pytam jak to sie stalo ze ona juz taka duza!??? Ten nasz maly okruszek.. a tu taka pucolinka fajnaA tu my: jeszcze chwila i konczy 7 miesięcy [emoji33][emoji33][emoji33]
Zobacz załącznik 1096991
Zobacz załącznik 1096992Zobacz załącznik 1096993
Igor wystarczy, że pełza i się podciąga i już ma guzy, a zawsze upodoba sobie takie miejsca gdzie mu nie wolno [emoji1751]Filip tez guzy na czole nosil a jeszcze nawet nie raczkowal. Co to bedzie jak zacznie chodzic???[emoji85][emoji85][emoji87][emoji87]
Śliczną ta Lalazmienie ten temat, bo we mnie aż wrze.
Ja mam w domu Lale, psa i jeszcze.. koniaZobacz załącznik 1096800Zobacz załącznik 1096801
Nasza forumowa błyskawicaJa oczywiście chętnie wrzucę coś [emoji2]
Mała tancerka albo biegaczka mi rośnie [emoji28]
Zobacz załącznik 1096970Zobacz załącznik 1096971Zobacz załącznik 1096972
Taaa ułożona. Ja jestem zdziwiona samą sobą, bo jestem w stosunku do niej bardzo konsekwentna... Myślałam, że będę na wszystko pozwalać, ale jednak się nie łamie zbyt czesto, przynajmniej narazie.Śliczną ta Lala❤❤❤ dziewczynki chyba sa bardziej rozgarnięte. Ta Twoja córunia taka ułożona a moj to huligan.
Jak na brzuchu to zawsze ubierałam bodyDziewczyny zakładacie same bluzki w domu bez body dzieciom tym, które pełzają czy spędzają większość czasu na brzuchu ? W H&M nie ma body z długim rękawem [emoji1751]
Ja sie pytam jak to sie stalo ze ona juz taka duza!??? Ten nasz maly okruszek.. a tu taka pucolinka fajna![]()
My poprostu body i jakies getry.Dziewczyny zakładacie same bluzki w domu bez body dzieciom tym, które pełzają czy spędzają większość czasu na brzuchu ? W H&M nie ma body z długim rękawem [emoji1751]