reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018/2019/2020 - Udało się! :)

reklama
Przychodni raczej nie zamkną przecież gdzies chorzy iść muszą, nie mniej jednak z domu lepiej się nie ruszać. Na spacery chodzić trzeba, z dala od ludzi, czy do lasu,całe jednak nie wskazane jest siedzieć w domu miesiącami. Nie sądzę by wszystko się skończyło za 2 tyg. Najgorsze przed nami

Przychodni raczej nie zamkną przecież gdzies chorzy iść muszą, nie mniej jednak z domu lepiej się nie ruszać. Na spacery chodzić trzeba, z dala od ludzi, czy do lasu,całe jednak nie wskazane jest siedzieć w domu miesiącami. Nie sądzę by wszystko się skończyło za 2 tyg. Najgorsze przed nami
Już w wielu przychodniach są tylko telekonferencje z lekarzami.

Już w wielu przychodniach są tylko telekonferencje z lekarzami.

Luxmed też preferuje konsultacje online. Tez muszę połączyć się z pediatra i niech mi dadzą cos na pupe Filipa bo juz ma rany i bąble od odparzen a u nas mowia tylko bepanthen...w dupe niech sobie wsadza bo on juz rady nie daje.. mam dwa zwykly baby i sensiderm..

Luxmed też preferuje konsultacje online. Tez muszę połączyć się z pediatra i niech mi dadzą cos na pupe Filipa bo juz ma rany i bąble od odparzen a u nas mowia tylko bepanthen...w dupe niech sobie wsadza bo on juz rady nie daje.. mam dwa zwykly baby i sensiderm..
Wysyłam coś takiego, bardzo dobry, moja koleżanka też wiele rzeczy próbowała u córki aż trafiła na ten krem, polecony przez inną mamę.
Ja mojemu mężowi kupiłam bo on często się przeciera i super działa kojąco na te rany.

Wysyłam coś takiego, bardzo dobry, moja koleżanka też wiele rzeczy próbowała u córki aż trafiła na ten krem, polecony przez inną mamę.
Ja mojemu mężowi kupiłam bo on często się przeciera i super działa kojąco na te rany.
Lubie ich kosmetyki. Uzywam do kapieli dla malego i do pielęgnacji krem..
Ale na wstępie jest info
Cyt. Primalba krem na odparzenia pieluszkowe szybko działa na pierwsze oznaki odparzeń pieluszkowych...

U nas to już nie sa pierwsze oznaki tylko zaawansowane rany odparzeniowe..

reklama
Lubie ich kosmetyki. Uzywam do kapieli dla malego i do pielęgnacji krem..
Ale na wstępie jest info
Cyt. Primalba krem na odparzenia pieluszkowe szybko działa na pierwsze oznaki odparzeń pieluszkowych...

U nas to już nie sa pierwsze oznaki tylko zaawansowane rany odparzeniowe..
No właśnie to jest na super na rany miło, że nie jest napisane. ;) moja koleżanka sobie chwaliła, jedyna rada na te okropne rany. Może warto spróbować. Ma siarczan miedzi i tlenek cynku.

Do góry