reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018/2019/2020 - Udało się! :)

reklama
Przychodni raczej nie zamkną przecież gdzies chorzy iść muszą, nie mniej jednak z domu lepiej się nie ruszać. Na spacery chodzić trzeba, z dala od ludzi, czy do lasu,całe jednak nie wskazane jest siedzieć w domu miesiącami. Nie sądzę by wszystko się skończyło za 2 tyg. Najgorsze przed nami

Przychodni raczej nie zamkną przecież gdzies chorzy iść muszą, nie mniej jednak z domu lepiej się nie ruszać. Na spacery chodzić trzeba, z dala od ludzi, czy do lasu,całe jednak nie wskazane jest siedzieć w domu miesiącami. Nie sądzę by wszystko się skończyło za 2 tyg. Najgorsze przed nami
Już w wielu przychodniach są tylko telekonferencje z lekarzami.

Już w wielu przychodniach są tylko telekonferencje z lekarzami.

Luxmed też preferuje konsultacje online. Tez muszę połączyć się z pediatra i niech mi dadzą cos na pupe Filipa bo juz ma rany i bąble od odparzen a u nas mowia tylko bepanthen...w dupe niech sobie wsadza bo on juz rady nie daje.. mam dwa zwykly baby i sensiderm..

Luxmed też preferuje konsultacje online. Tez muszę połączyć się z pediatra i niech mi dadzą cos na pupe Filipa bo juz ma rany i bąble od odparzen a u nas mowia tylko bepanthen...w dupe niech sobie wsadza bo on juz rady nie daje.. mam dwa zwykly baby i sensiderm..
Wysyłam coś takiego, bardzo dobry, moja koleżanka też wiele rzeczy próbowała u córki aż trafiła na ten krem, polecony przez inną mamę.
Ja mojemu mężowi kupiłam bo on często się przeciera i super działa kojąco na te rany.

Wysyłam coś takiego, bardzo dobry, moja koleżanka też wiele rzeczy próbowała u córki aż trafiła na ten krem, polecony przez inną mamę.
Ja mojemu mężowi kupiłam bo on często się przeciera i super działa kojąco na te rany.
Lubie ich kosmetyki. Uzywam do kapieli dla malego i do pielęgnacji krem..
Ale na wstępie jest info
Cyt. Primalba krem na odparzenia pieluszkowe szybko działa na pierwsze oznaki odparzeń pieluszkowych...

U nas to już nie sa pierwsze oznaki tylko zaawansowane rany odparzeniowe..

reklama
Lubie ich kosmetyki. Uzywam do kapieli dla malego i do pielęgnacji krem..
Ale na wstępie jest info
Cyt. Primalba krem na odparzenia pieluszkowe szybko działa na pierwsze oznaki odparzeń pieluszkowych...

U nas to już nie sa pierwsze oznaki tylko zaawansowane rany odparzeniowe..
No właśnie to jest na super na rany miło, że nie jest napisane. ;) moja koleżanka sobie chwaliła, jedyna rada na te okropne rany. Może warto spróbować. Ma siarczan miedzi i tlenek cynku.

Do góry