ja chce by moj wozek mial gondole mega duza i raczka byla w pelni regulowana i szybko sie skladal, oooo i tez by fotelk na klik wchodzil na stelazLuxi...zle przeczytalam to ja na odwrót no i musza sue kola sklafac na male,i miec opcje wpiecia fotelika pristo na stelaż
reklama
happymum20
Szczęśliwa mama Denniska
Wodzisz kazdy ma inne potrzeby ja znow wiem ze gondola to jest najmniej wazna bu urzywasz ja góra 6m ale fotelik musi mi grac z autem i wózkiem no i miec spacerowelke kubelkowa a nie tylko pouszczane plecy a no i dosyc długą budkę
NaturalnaMama a moge zapytac jaka masz wade serca? I ile wazylo Twoje dziecko jak urodzilas?Mialas tez cukrzyce ciazowa?
Nie wiem dziewczyny zobaczymy co 7 powie moj lekarz jak opowiem mu jak to wszystko wygladalo i dam pismo od nich.Chyba jemu ufam bardziej niz studentom w klinice tym bardziej ze nikt jej nie kontrolowal bo bylysmy we dwie a usg trwalo niecale 3 minuty
Luxi mnie tez zalezalo na duzej gondoli i regulowanej raczce w szczegolnosci bo z corka gondolka nie byla jakos specjalnie duza i jakos tak mi nie pasowala
Nie wiem dziewczyny zobaczymy co 7 powie moj lekarz jak opowiem mu jak to wszystko wygladalo i dam pismo od nich.Chyba jemu ufam bardziej niz studentom w klinice tym bardziej ze nikt jej nie kontrolowal bo bylysmy we dwie a usg trwalo niecale 3 minuty
Luxi mnie tez zalezalo na duzej gondoli i regulowanej raczce w szczegolnosci bo z corka gondolka nie byla jakos specjalnie duza i jakos tak mi nie pasowala
NaturalnaMama
Fanka BB :)
Aschlee - niedomykalność trzech zastawek, mała ważyła 2950, ale usg mówiło, że będzie ważyła 3300
moja bratowa teraz fajny wozek kupila dla Madzi, ma dluga gondolke i mega lekki i wzystko na klik sie wkladaNaturalnaMama a moge zapytac jaka masz wade serca? I ile wazylo Twoje dziecko jak urodzilas?Mialas tez cukrzyce ciazowa?
happymum20
Szczęśliwa mama Denniska
Aschlee-pociesze cie ze ja rodzilam 3tyg przed terminem i maly wazyl juz 3460g..
mutsy evo ciemny granat jak czarny wyglada, na srebrym stelazu z takim lekkim brokacikiemLuxi a jaki kupila?
Naturalna no wlasnie mnie ta waga troche przeraza bo ona juz wazy 3100 a do terminu jeszcze miesiac.No nic....musze czekac zobaczymy co powie moj gin i kardiolog
http://www.bobowozki.com.pl/product_info.php?products_id=1139
happymum20
Szczęśliwa mama Denniska
Luxi-widzialam je są fajne ale kola po złożeniu duze a my maly bagażnik mamy a zmiana auta za jakies 2lata dopiero
reklama