reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
Mala sie obrocila glowa w gore czyli ulozenie posladkowe ale to akurat najmniejszy minus....
Blizna jest w stanie gorzej niz tragicznym 29.12 kolejna wizyta i podjecie decyzji jezeli bedzie tak samo badz gorzej ( bo nie mialam do konca pelnego pecherza i nie dalo sie oblukac jej dokladnie calej ) powiedzieli ze nie beda czekac dluzek bo jak peknie to juz moze byc za pozno.
Dzis mi mowili o mozliwych komplikacjach i kazali podpisac zgode na przetaczanie krwi i w razie potrzeby inne operacje badz zabiegi.
Torba od dzis przymusowo ma byc gotowa,gdyby cos sie dzialo dostalam numer pod ktory mam dzwonic i wysla transport.
Skurcze dalej sa ale na szczescie rozwarcie wewnetrzne nie jest duze

Ostatnia edycja:
kurcze, cos czulam, ze tak bedzie, ze nie dotrwasz do konca, ZA DZUO SIE DZIALO NARAz, mam tylko nadzieje, ze jesli zaczniesz juz rodzic to wszystko pojdzie gladko, a jesli mala jest posladkowo ulozona to cesarka pewnie tak jak piszesz :szok:

No tez bylam zdziwiona bo juz bardzo dlugo byla glowa w dol a tu pod koniec jej sie zachcialo obrocic :/
Starali sie mnie pocieszyc ze jakies tam szanse sa ze znow bedzie glowka w dol ale ze na chwile obecna tylko cc wchodzi w gre.
Teraz wizyta u mojego gina 21.12 i potem 29.12 w klinice a co dalej zobaczymy

reklama
Happy termin z OM mam na 6.02
O ja podziwiam bo ja zle wspominam pierwsza cc :/ i ludzilam sie ze jakims cudem uda sie naturalnie.
Tak teraz leci 33tc w sobote zaczne 34

Do góry