reklama
kiedy masz teraz usg?Hej a ja jeszcze w wyrku
Dziewczyny współczuje boli brzucha.. :/ pewnie i mnie to czeka na dalszej drodze..
kiedy masz teraz usg?
Przedwczoraj miałam a następne 28.12 - polowkowe.
Kasik juz polowkowe,ale czas smignal,super
I kto tam zamieszkuje Twoj brzuszek? Imie juz macie wybrane?
Happy klucia sa raczej normalne,do tej pory je mam ale jezeli Cie niepokoja zawsze na wizycie mozesz podpytac lekarza.
Ja tez leze ale zaraz musze wstac i umyc piramide w zlewie i potem powoli brac sie za obiad ,na lazanki mnie naszlo
Vivi dzis od rana szaleze po calosci wepchnela mi noge kolo zeber i chyba tak poszla spac,nawet myzianie jej nie rusza
Dobrze ze imie juz ustalone bo wkrecilo mi sie inne znow i pewno bym zmienila a tak juz maz naklejke na samochod przykleil ja te literki zrobilam to juz zostanie Vivien
I kto tam zamieszkuje Twoj brzuszek? Imie juz macie wybrane?
Happy klucia sa raczej normalne,do tej pory je mam ale jezeli Cie niepokoja zawsze na wizycie mozesz podpytac lekarza.
Ja tez leze ale zaraz musze wstac i umyc piramide w zlewie i potem powoli brac sie za obiad ,na lazanki mnie naszlo
Vivi dzis od rana szaleze po calosci wepchnela mi noge kolo zeber i chyba tak poszla spac,nawet myzianie jej nie rusza
Dobrze ze imie juz ustalone bo wkrecilo mi sie inne znow i pewno bym zmienila a tak juz maz naklejke na samochod przykleil ja te literki zrobilam to juz zostanie Vivien
happymum20
Szczęśliwa mama Denniska
Kasik-gratuluję! Ja tez chce córeczkę bo boskiego synka juz mam. Dziewczynka bedzie Noemi a chłopiec Dylan
reklama
happymum20
Szczęśliwa mama Denniska
Musza pasować do pierwszego(syn ma na imię Dennis) i musza byc bez zmian w pisowni i wymowie w obu językach(polski i angielski) wybór niewielki Lenka tez mi się podoba ale za duzo juz ich