na forum mamy duzo dziewczyn wlasnie na srodek wakacji z terminem, Ty tez jestes fajna, zostan a bedzie nam bardzo milo :-)cieszę się bo fajne dziewczyny z was termin mam 31.07 ale ja wyliczylam na 2.08
reklama
happymum20
Szczęśliwa mama Denniska
luxuorius- najgorsze ze 15.08 mojego S. siostra ma wesele i nie wiem jak pójdę
madziolina_p
Fanka BB :)
Normalnie happy pojdziesz, tylko troche bedzie zamieszania z maluszkiem
kamkaz
Happymum gratki juz oficjalnie
Ja po diabetologu humor ze tak powiem lekko w dupke ale to nic...damy rade
No opowiadaj dieta wystarczy czy niestety insulina?
kamkaz
A masz insuline czy dopiero po badaniach? Co lekarz mówił na te cukry wysokie na czczo?
Powiedzial ze czesto od ok 30tc cukry zaczynaja szalec po calosci...teraz mam brac insuline 2x dziennie a jezeli mloda bedzie rosla nie za szybko to moze sprobujemy jeszcze ja odstawic ale nie obiecuje na razie niczego.
happymum20
Szczęśliwa mama Denniska
aschlee-trzymam kciuki zeby było dobrze...ja wszystkiego się dowiem 9.12 bo mam niedowage i koszmarnie niskie cisnienie...
reklama
EM Ka
Anulka dużo wiary soly i odpoczynku w tak wczesniej fazie takie tętno moze sie zdarzać .
Happy pewnie niska beta spokojnie , ja w terminie @ w jednej i drugiej ciazy miałam test negatywny tydzień po dopiero takiego bladziocha. A prywatnie jakbyś betę miała zrobić to pewnie mega drogo? O doczytałam ! super gratulacje )) nic sie nie martw ta niedowaga ja tez tak miałam 48kg przy 168cm, a ciśnienie wiecznie w ciazy 60/90 bedzie dobrze ;*
Achlee wyśpij sie w ciagu dnia na n ;p hehheh ostatnie tygodnie ciazy hahah ja w sierpniu mężowi mówiłam cały czas ze dzis w nocy rodzę hehheh a młody wyskoczył dopiero 1.10;€ po 3 wywolaniach
O jak słodko ) oj i wytrwałości z cukrzyca :/
Miłego wieczoru ja 3 dzień @ pierwszej po porodzie i normalnie funkcjonuje co wczesniej było niemożliwe
Happy pewnie niska beta spokojnie , ja w terminie @ w jednej i drugiej ciazy miałam test negatywny tydzień po dopiero takiego bladziocha. A prywatnie jakbyś betę miała zrobić to pewnie mega drogo? O doczytałam ! super gratulacje )) nic sie nie martw ta niedowaga ja tez tak miałam 48kg przy 168cm, a ciśnienie wiecznie w ciazy 60/90 bedzie dobrze ;*
Achlee wyśpij sie w ciagu dnia na n ;p hehheh ostatnie tygodnie ciazy hahah ja w sierpniu mężowi mówiłam cały czas ze dzis w nocy rodzę hehheh a młody wyskoczył dopiero 1.10;€ po 3 wywolaniach
O jak słodko ) oj i wytrwałości z cukrzyca :/
Miłego wieczoru ja 3 dzień @ pierwszej po porodzie i normalnie funkcjonuje co wczesniej było niemożliwe