oj ta cukrzyca Cie wykonczy, ale musisz jakos dotrwac do konca, zobacz jak czas szybko plynie i przytulisz malutka Vivi, a jak starsza ksiezniczka sie ma?Luxi dziekuje ze pytasz.
Hmm lekki cykor mnie dopadl bo teraz duzo wizyt.Dzis diabetolog 30.11 moj ginekolog i 1.12 ginekolog i kardiolog w klinice i ustalanie planu porodu.
W nocy troche sie balam bo obudzil mnie bol brzucha i kregoslupa ale polazilam chwile po pokoju i przeszlo.
A ogolnie to dospac cos nie moge bo wstaje ok 4-5 razy na siku w miedzy czasie niekiedy jeszcze trzeba rozchodzic bol bioder albo kregoslupa i tak noc zlatuje
No klamac nie bede i powiem szczerze ze marze juz o styczniu
reklama
A tez juz sie doczekac nie moze.Ciagle tylko pyta czy duzo czasu jeszcze do tego az przytuli Vivi.Codziennie rano biega do kalendarza i skresla dni i tylko mowi mama jeszcze chwila i piesek ( obrazek na kalendarzu) sie konczy iprzechodzimy na foczke a foczka szybko zleci bo swieta sa i nastepna jest wiewiorka i wtedy to juz bedziemy czekac
Szczerze powiem ze wiedzialam ze czekala ale nie wiedzialam ze az tak.
Pomagala literki przyklejac na sciane,segregowac ubranka zeby mniej wiecej wiedziec co mamy a co trzeba dokupic.A jak idzie do sklepu to najpierw kupuje cos malej a dopiero potem szuka cos dla siebie
Jak pisze literki czy cos namaluje to pierwsze co robi to odkrywa brzuch pokazuje to co napisala albo narysowala i mowi "Vivi jak juz wyjdziesz i troche urosniesz" to tez cie tak naucze"
Pomagala literki przyklejac na sciane,segregowac ubranka zeby mniej wiecej wiedziec co mamy a co trzeba dokupic.A jak idzie do sklepu to najpierw kupuje cos malej a dopiero potem szuka cos dla siebie
Jak pisze literki czy cos namaluje to pierwsze co robi to odkrywa brzuch pokazuje to co napisala albo narysowala i mowi "Vivi jak juz wyjdziesz i troche urosniesz" to tez cie tak naucze"
az lzy dostalam w oczach, to piekne, ze mala nie jest zazdrosna, ze tak czeka na siostre, ze ja kocha ♥ ciesz sie, ze masz taka madra corcie i cos czuje, ze bedzis sie dobrze dogadywac ze siostra :-)A tez juz sie doczekac nie moze.Ciagle tylko pyta czy duzo czasu jeszcze do tego az przytuli Vivi.Codziennie rano biega do kalendarza i skresla dni i tylko mowi mama jeszcze chwila i piesek ( obrazek na kalendarzu) sie konczy iprzechodzimy na foczke a foczka szybko zleci bo swieta sa i nastepna jest wiewiorka i wtedy to juz bedziemy czekac
happymum20
Szczęśliwa mama Denniska
Jestem u lekarza,czekam na wizytę...kazali nasikac do kubeczka
daj znac po :-)Jestem u lekarza,czekam na wizytę...kazali nasikac do kubeczka
happymum20
Szczęśliwa mama Denniska
ciaza jest,infekcji brak a wizyta u poloznej ustalona na 9.12
no to oficjalne gratulacje :-)ciaza jest,infekcji brak a wizyta u poloznej ustalona na 9.12
happymum20
Szczęśliwa mama Denniska
kurcze dziewczyny...krótko bylam tu staraczka ale moge zostac?
oczywiscie, potrzebujemy tu ciazowek :-)kurcze dziewczyny...krótko bylam tu staraczka ale moge zostac?
reklama
happymum20
Szczęśliwa mama Denniska
cieszę się bo fajne dziewczyny z was termin mam 31.07 ale ja wyliczylam na 2.08